Life

Alex Delea, distrus după Survivor România! Ce a pățit fostul concurent. Foto

Alex Delea a rămas cu semne destul de urâte după revenirea la Survivor România, în calitate de invitat special. Ce a postat vedeta?
02.04.2023 | 15:38
Alex Delea distrus dupa Survivor Romania Ce a patit fostul concurent Foto
Alex Delea s-a ales cu răni pe corp după Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Delea are genunchii distruși după ce a intrat pe traseele de la Survivor România! Fostul concurent a revenit, pentru o perioadă scurtă, în show-ul de la PRO TV pentru a-i confrunta pe actualii participanți.

Alex Delea are genunchii făcuți praf după Survivor România. Ce imagini a postat

Acesta nu a mers singur, ci alături de Zannidache, cel care a câștigat al doilea sezon, Elena Chiriac și războinica Oana Ciocan. Alex Delea a fost extrem de entuziast înainte să plece în Dominicană, de unde s-a și întors după o săptămână.

ADVERTISEMENT

Doar că întoarcerea i-a lăsat câteva semne pe corp, niște julituri destul de urâte. Acesta e prețul pe care Delea a trebuit să îl plătească pentru a face parte, chiar și pentru puțin timp de data asta, din aventura dominicană!

Fanii i-au cerut să le arate cum arată picioarele sale după ce au luat la trântă pământul din Dominicană. Delea s-a conformat cererii urmăritorilor săi și a postat două fotografii cu rănile de la genunchi, semn că show-ul de la PRO TV își poate pune serios amprenta asupra fizicului concurenților.

ADVERTISEMENT
alex delea instagram
Alex Delea, plin de julituri după ce a fost la Survivor România. Foto: Instagram

Neantrenat și cu julituri, l-a învins pe Zannidache pe traseu

„Sunt ars în ultimul hal, de nu pot să mă mișc. Genunghii îi am praf. Nu mă așteptam să mă distrugă atât de tare. Dar sunt fericit!”, spunea Alex Delea, motivat să arate din nou ce poate.

Chiar și cu genunchii făcuți praf, Alex Delea a reușit să îl învingă pe Zannidache, asta după ce trapperul era ferm convins că-l va bate. Zanni a avut o surpriză uriașă să constate că nu mai e la performanța de altădată. Scuza lui, în fața triumfului lui Delea pe traseu, a fost că n-a mai alergat de doi ani.

ADVERTISEMENT

Doar că… nici Alex Delea nu s-a antrenat pentru această revenire și tot a reușit să câștige. Concurentul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, înainte să plece în Dominicană, că nu s-a pregătit în niciun fel din punct de vedere fizic.