Life

Alex Delea, lovit de ghinion după ce s-a ales cu trofeul Survivor România. Ce a pățit la câteva ore după terminarea show-ului

Alex Delea a avut deja parte de o peripeție, după ce nici nu bine a conștientizat că este marele câștigător Survivor România 2022. Războinicul a povestit ce i s-a întâmplat.
02.06.2022 | 10:44
Alex Delea lovit de ghinion dupa ce sa ales cu trofeul Survivor Romania Ce a patit la cateva ore dupa terminarea showului
Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La doar câteva ore după ce a fost proclamat câștigătorul Survivor România 2022, Alex Delea a avut parte de ghinion. Războinicul a pierdut un bun în posesia căruia aștepta să intre de mai bine de 5 luni, atât cât a durat competiția de la PRO TV.

Alex Delea și-a pierdut telefonul

Toți concurenții și-au reprimit telefoanele înapoi, pentru a putea vorbi cu cei dragi, dar și cu fanii care i-au susținut în cele 5 luni de concurs. Delea, în agitația și euforia produsă de triumful său, și-a pierdut telefonul!

ADVERTISEMENT

„Să știți că mi-am așteptat telefonul timp de 5 luni de zile. Mi-am primit telefonul și l-am pierdut în câteva ore. Mi-am pierdut telefonul. 

Ăsta (n.r.: cel cu care se filma) nu este telefonul meu. Am putut și eu în sfârșit să intru pe Instagram. Nu l-am găsit, nu i-am dat de cap.

ADVERTISEMENT

Tot ce voiam să știți este că sunt bine, sunt bucuros. Sunt cel mai fericit om din lume”, a spus Alex Delea pe Instastory.

Câștigătorul Survivor a făcut apoi alte filmulețe în care le-a povestit urmăritorilor cum arată acum viața sa, după etapa acestui reality-show. Extrem de încântat de trofeu, Delea nu s-a dezlipit de el nici când a dormit.

ADVERTISEMENT
Alex Delea nu s-a putut dezlipi de trofeul Survivor nici când s-a băgat la somn. Foto: Instagram

Câștigătorul Survivor România a petrecut cu colegii săi

Apoi, blondinul a spus că nu se mai poate obișnui cu patul. Dormind pe pământ timp de 5 luni într-o baracă, supraviețuitorul a declarat că îi este greu să se reacomodeze cu patul după care tânjeau concurenții atât de mult timp.

Alex a petrecut după finala Survivor împreună cu colegii săi. Aceștia au dat un party chiar în Republica Dominicană, iar apoi s-au pregătit pentru îmbarcare, pentru întoarcerea în România.

ADVERTISEMENT

Delea a postat câteva fotografii cu cei care i-au fost alături și la petrecere, printre care s-au numărat Alex Nedelcu, Ștefania Ștefan și Ionuț Popa, cei de care s-a simțit cel mai aproape pe tot parcursul dificilei competiții.

 

ADVERTISEMENT