Life

Alex Dima, martorul unui accident cumplit. Mama unei fetițe, prinsă între fiarele mașinii

Alex Dima, realizatorul emisiunii ”România, te iubesc!”, de la Pro Tv, a fost martorul unui accident teribil, produs din inconștiență.
15.07.2023 | 14:37
Alex Dima martorul unui accident cumplit Mama unei fetite prinsa intre fiarele masinii
Jurnalistul Pro TV, Alex Dima, a fost martorul unui teribil accident auto / Sursă foto: Alex Dima Facebook
ADVERTISEMENT

Alex Dima a povestit pe contul lui de socializare că a asistat neputincios la o adevărată tragedie. O întreagă familie a trecut prin momente dramatice din cauza unui șofer inconștient.

Alex Dima, marcat de accidentul teribil pe care l-a văzut

Alex Dima spune că a rămas marcat de scenele pe care le-a trăit, fără să poată interveni. Mai mult, jurnalistul a atras atenția asupra lipsei de implicare dar și de pregătire a trecătorilor care ar fi trebuit să sară imediat în ajutorul victimelor.

ADVERTISEMENT

“În fața noastră, la câteva mașini, un șofer inconștient a depășit pe linie continuă în curbă și s-a înfipt într-o mașină în care era o familie. Mama a rămas încarcerată, copila aflată pe bancheta din spate rănită serios și ea. Vinovatul a ieșit teafăr din mașină.

Mă bântuie imaginea și strigătele de ajutor ale tatălui care se află la volanul mașinii care circulă regulamentar.

ADVERTISEMENT

Poți să ajungi criminal într-o fracțiune de secundă. Șoselele noastre sunt pline de inconștienți, indivizi care, probabil, din cauza unor frustrări acumulate în viață fac demonstrații criminale la volan, singurul loc în care pot arată că sunt “cineva”… Altfel, nu pot înțelege cum de poți avea un asemenea comportament.

În al doilea rând, în astfel de momente se văd carențe în educația noastră și lipsa de empatie. Chiar dacă am tot insistat, pur și simplu zeci de mașini au refuzat să oprească și au călcat peste urmele accidentului. Pun video în comentarii”, a povestit Alex Dima pe contul lui de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat localnicii, după ce s-a produs tragedia

Dima a dezvăluit că și-a dat seama că nici el și nici ceilalți oameni care au încercat, totuși, să intervină, nu aveau cunoștințe despre acordarea de prim-ajutor. El a dezvăluit că va urma un astfel de curs, pentru ca, în cazul nefericit în care se va confrunta cu o astfel de situație, să știe ce are de făcut.

Jurnalistul Pro TV a mai mărturisit că a fost, totuși, impresionat de reacția unor oameni care locuiau în zonă, și care au ieșit în stradă pentru a dirija circulația, au stat lângă copila rănită și au făcut scut între tatăl șofer și șoferul care a provocat accidentul.

ADVERTISEMENT

”Au demonstrat că sunt oameni”, a încheiat Alex Dima, care a făcut un apel către șoferi să recitească Codul Rutier, pentru a-și aminti care sunt îndatoririle participanților la trafic, în cazul unui accident auto.

ADVERTISEMENT
Tags: