Life

Nea Mărin și Alex Leonte, reacții după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată: “Nu este deloc prea tânără ca să devină mamă”

Nea Mărin și Alex Leonte au reacționat după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian, actualul ei iubit.
15.11.2022 | 16:58
Nea Marin si Alex Leonte reactii dupa ce sa aflat ca Theo Rose este insarcinata Nu este deloc prea tanara ca sa devina mama
Cum au reacționat Nea Mărin și Alex Leonte după ce au afla de sarcina lui Theo Rose. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nea Mărin și nepotul său, Alex Leonte, au reacționat după ce au aflat că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian. Îndrăgitul dansator consideră că artista nu este deloc prea tânără pentru a avea un copil.

Nea Mărin și Alex Leonte, reacții după ce au aflat despre sarcina lui Theo Rose

Theo Rose și Alex Leonte au fost împreună timp de cinci ani, dar s-au despărțit în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Ulterior, antrenoarea de la Vocea României a început o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de la Pro TV, unde Theo Rose are unul dintre rolurile principale.

Nea Mărin, unchiul lui Alex Leonte, a reacționat după ce a aflat despre vestea sarcinii artistei. Dansatorul nu știe dacă, într-adevăr, cântăreața este însărcinată, însă îi urează sănătate, dacă așteaptă un copil.

ADVERTISEMENT

De asemenea, coregraful este de părere că Theo Rose este la vârsta potrivită pentru a deveni mamă.

Marin Barbu a dat ca exemplu propria lui căsnicie, spunând că el și soția lui s-au căsătorit de tineri, au avut copii, iar acum au nepoți aflați la vârsta adolescenței.

ADVERTISEMENT

“Eu nu știu absolut nimic, nu am nicio informație că este însărcinată. Dar, dacă e așa, ce să îi doresc? Să fie sănătoasă! La 24 de ani nu este deloc prea tânără ca să devină mamă.

Eu, de pildă, m-am căsătorit la vârsta de 23 de ani, soția avea 22, am făcut copii și, uite, am ajuns la 65 de ani și avem și nepoți în vârstă de 15 ani. Păi, nu e mai frumos așa?

ADVERTISEMENT

M-aș bucura însă dacă femeile de acum ar avea și mintea celor tinere, de odinioară.”, a declarat Nea Mărin pentru impact.ro.

Pe de altă parte, Alex Leonte nu a fost la fel de dornic să discute despre sarcina fostei iubite.

Alex Leonte nu a vrut să discute despre subiectul sarcinii fostei iubite

În timp ce Nea Mărin i-a făcut o urare antrenoarei de la Vocea României, fostul ei iubit, Alex Leonte, nu a vrut să ofere declarații în legătură cu acest subiect.

“Nu, nu pot vorbi despre asta. Sunt prins acum, mersi frumos.”, a transmis nepotul lui Nea Mărin pentru cancan.ro.

Vestea sarcinii lui Theo Rose a luat pe toată lumea prin surprindere. Cântăreața încă nu a vorbit despre acest subiect, dar nici Anghel Damian, iubitul ei și tatăl copilului pe care îl vor avea împreună.

În schimb, tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni bunic. În plus, bărbatul a mai spus că își dorește ca fiica lui să facă nunta cu actualul partener.

ADVERTISEMENT
Tags: