Life

Alex Velea, după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021, i-a făcut Faimosului o promisiune fermă

Relația dintre Alex Velea și Zanni, câștigătorul Survivor România 2021 nu este o necunoscută, primul fiind, pentru Faimos, un adevărat părinte, el și Antonia având grijă în ultimii ani de mai tânărul artist.
11.07.2021 | 10:25
Alex Velea dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania 2021 ia facut Faimosului o promisiune ferma
Alex Velea si cei de la Golden Boy Society l-au susținut la maximum de Zanni in finala Survivor Romania 2021, Sursa foto: captura Wowbiz
ADVERTISEMENT

Așa cum era și de așteptat, Zanni a avut în Alex Velea unul dintre cei mai mari susținători de-a lungul celor șase luni petrecute la Survivor România 2021, iar momentul în care s intrat în posesia trofeului a fost sărbătorit așa cum se cuvine de artistul înconjurat de protejații săi de la Golden Boy Society.

Ce i-a promis Alex Velea lui Zanni după finala Survivor România 2021

Vestea că Zanni a câștigat trofeul Survivor România 2021 a fost una gustată la maximum de Alex Velea și ”băieții” de la studioul la care activează.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social. (…) Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el”, a spus Alex Velea, citat de Wowbiz.

Alex Velea, după finala cu Andrei de la Survivor: ”Zanni a fost mai bun”

Mai mult, a explicat Alex Velea, când vine vorba de performanțele sportive, Zanni și-a întrecut rivalul din finală, lucru perfect adevărat conform clasamentului eficienței, dar, totuși, l-a felicitat și pe Andrei Dascălu pentru felul în care s-a comportat de-a lungul Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”Îl felicităm și pe Andrei, că a fost un copil bun, un sportiv extraordinar. Zanni a adus mai multe puncte și a fost mai bun. Zanni a fost veteran și a luptat până la final. Chiar dacă de multe ori nu și-a pus filtru sentimentelor și gândurilor și a spus tot ce a gândit, dar per total suntem extrem de mândri. Mulțumim celor de acasă că l-ați susținut”, a mai spus Alex Velea pentru sursa citată.

Zanni, salvat de Alex Velea

”Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam. Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptăm să ni se dea ceva de mâncare. (…) Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viață mea. Eram că un câine. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. (…) Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc , nu aveam prieteni”, povestea Zanni, la Kanal D, despre copilăria sa.

ADVERTISEMENT

Norocul său a fost Alex Velea, iar într-o inspirație de moment, după ce i-a trimis un mesaj pe Instagram, Zanni a fost chemat la studio pentru a-și demonstra talentul muzical și a fost acceptat în Golden Boy Society.

Zanni știe ce vrea să facă cu banii de la Survivor România 2021

După ce a intrat în posesia trofeului și al marelui premiu de la Survivor România 2021, Zanni a recunoscut că, acum, își poate îndeplini visul pe care îl avea înainte de a participa la reality-show-ul în care a luptat timp de 6 luni.

ADVERTISEMENT
Zanni
Zanni a intrat in posesia trofeului si a premiului de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: captura Kanal D

„Recunoștință maximă, omul fără oameni e zero, le spun oamenilor de acasă, că m-au ajutat să-mi cumpăr apartament. O să mă culc în fiecare seară în apartamentul meu când o să-l cumpăr, o să mă gândesc la oamenii de acasă”, a declarat Zanni după ce a fost anunțat ca marele câștigător al Survivor România 2021.

Zanni, susținut de Alex Velea în finală

Zanni a avut surpriza ca, în timpul finalei Survivor România 2021, difuzată în direct din Republica Dominicană, să afle că în studiourile Kanal D era susținut de Alex Velea și de colegii săi de la studio.

Vizibil emoționat, Zanni le-a mulțumit pentru cum l-au susținut de-a lungul celor 6 luni și a recunoscut că Alex Velea și partenera de viață a acestuia, Antonia, sunt cei car el-au ajutat cu adevărat în viață.

ADVERTISEMENT