Life

Cine sunt, de fapt, cei trei finaliști Survivor România 2021? Zanni, Marius și Andrei au avut copilării dificile

Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu sunt cei trei finaliști ai Survivor România 2021, Faimosul și cei doi Războinici fiind deciși să intre în posesia marelui premiu pus în joc de producătorii reality-show-ului de la Kanal D.
10.07.2021 | 14:28
Cine sunt de fapt cei trei finalisti Survivor Romania 2021 Zanni Marius si Andrei au avut copilarii dificile
Cine sunt, de fapt, finalistii Survivor Romania 2021 Sursa foto: captura Kanal D
ADVERTISEMENT

Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu au reușit, printr-un amestec de rezultate bune pe trasee și susținerea publicului de casă, să ajungă în finala Survivor România 2021. Cu toate acestea, deși diferiți ca și caracter, cei trei au un lucru în comun: o copilărie dificilă.

Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei finaliști de la Survivor România 2021?

Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu sunt cei trei finaliști ai Survivor România 2021. Dacă doi dintre ei, Zanni și Marius Crăciun, sunt obișnuiși ai reality-show-urilor, Andrei Dascălu este la prima participare în acest gen de emisiune.

ADVERTISEMENT

Astfel, Zanni a reușit să facă impresie și la Antena 1, după ce a participat la emisiunea Chefi la Cuțite, sezonul 8, el reușind să îi impresioneze până la lacrimi pe cei trei jurați cu povestea lui de viață, dar dovedind reale abilități culinare pentru a ajunge până în finală.

Marius Crăciun a făcut și el senzație, tot la un post concurent al Kanal D, în show-urile Ferma și Ninja Warrior de la Pro TV. La Ferma, pe lângă că a reușit să o cucerească pe Diana Belbiță – fostă concurentă la Exatlon și luptătoare MMA – a reușit și să câștige marele premiu.

ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu este la prima participare la un reality-show, dar, în schimb, este obișnuit să fie în fața reflectoarelor, succesul lui în lumea box-ului din Marea Britanie aducându-i vizibilitate mare în media.

Zanni, povestea nefardată a unei copilării chinuite: ”Eram ca un animal”

Zanni are o poveste de viață cât se poate de impresionantă. Abandonat într-un orfelinat de părinții săi care au preferat să plece în Grecia în loc să aibă grijă de el, Zanni a reușit totuși, cu mari sacrificii, să reușească în viață.

ADVERTISEMENT

”Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam. Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptăm să ni se dea ceva de mâncare. (…) Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viață mea. Eram că un câine. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. (…) Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc , nu aveam prieteni”, povestea Zanni, la Kanal D, despre copilăria sa.

După nenumărate orfelinate, Zanni a reușit, totuși, să se pună pe picioare și, după ce a încercat meserii precum cea de frizer sau de artist tatuator, și-a dat seama că visul lui este să facă muzică.

ADVERTISEMENT

Finalistul Survivor România 2021, Zanni a devenit protejatul lui Alex Velea și al Antoniei

Cel mai vechi concurent de la Survivor România 2021 din cei care luptă pentru marea finală, Zanni a devenit, acum câțiva ani, protejatul lui Alex Velea și al Antoniei.

Dorindu-și să facă muzică, Zanni și-a încercat norocul cu un mesaj trimis pe Instagram lui Alex Velea, iar celebrul artist i-a răspuns, l-a invitat în studio, iar de atunci finalistul Survivor face parte din Golden Boy Society.

Zanni este, acum, singurul dintre Faimoși care are șanse la premiul de la Survivor România și, în ciuda controverselor pe care le-a provocat de-a lungul celor șase luni, este încă unul dintre cei mai iubiți concurenți de pe traseele din Republica Dominicană.

Finalistul Survivor România 2021,Marius Crăciun, copilărie cu lipsuri, succes la TV

Marius Crăciun a avut și el o copilărie cât se poate de dificilă, Războinicul de la Survivor fiind, la un moment dat, pus în situația ca, alături de familia lui, să fie evacuat din casă.Și, de parcă asta nu ar fi fost destul, în momentul în care s-au rezolvat problemele financiare ale familiei, iar datoriile acumulate au fost plătite, Marius Crăciun s-a văzut pus în fața unei noi drame.

Mai exact, tatăl său s-a îmbolnăvit de Alzheimer, lucru care l-a marcat pe finalistul de la Survivor România, el confruntându-se cu situația de a nu fi recunoscut de părintele pe care îl iubea enorm.

Lipsurile și dramele din copilărie au fost depășite însă de Marius Crăciun cu ajutorul sportului, el practicând judo de performanță – a fost chiar și în echipa olimpică a României -, practică MMA și este pasionat de parkour, lucru care l-a ajutat enorm pe traseele de la Survivor România 2021.

Marius Crăciun, ajuns la 25 de ani, a devenit însă cunoscut după ce a apărut în reality-showul Ferma de la ProTV, după ce, înainte, reușise să ajungă în finala Ninja Warrior de la același post TV.

Marius Crăciun și Diana Belbiță, relație amoroasă la ”Ferma”

Îndemnat de familia sa să participe la diverse reality-show-uri în speranța că va reuși să își rezolve problemele financiare, Marius Crăciun a câștigat emisiunea ”Ferma”.

Dar, pe lângă premiul de la ”Ferma”, Marius Crăciun a reușit să pună mâna și pe una dintre cele mai dorite sportive din România, Diana Bel,biță, luptătoarea din UFC care este cunoscută sub porecla de ”Prințesa Războinică”.

Iar în timpul show-ului de la Pro TV, Diana Belbiță și Marius Crăciun nu au fost deloc inhibați de prezența camerelor de luat vederi, cei doi dormind împreună și fiind surprinși, la un moment dat, în ipostaze cât se poate de explicite cu privire la sentimentele pe care le nutreau unul față de celălalt.

Finalistul Survivor România 2021, Andrei Dascălu, copilărie petrecută în patru țări

Andrei Dascălu s-a născut la Constanța și, la vârsta de doar doi ani, alături de părinții săi, s-a mutat în Turcia. Acolo însă au locuit doar patru ani.

Nu de altceva, dar, pe când abia se obișnuise cu Turcia, Andrei Dascălu și familia lui s-au îndreptat spre Spania, loc în care au trăit alți câțiva ani. De altfel, în Spania, Andrei Dascălu a descoperit sportul de performanță, el având reale aptitudini pentru box.

Nu au locuit însă prea mult timp nici în Spania și, din 2016, Andrei Dascălu și familia lui locuiesc în Marea Britanie. Acolo însă, ajuns deja la 22 de ani, Andrei Dascălu a cunoscut succesul, reușitele sale din ringul de box fiind, cu siguranță, de invidiat, visul său fiind să devină campion mondial.

Andrei Dascălu a snopit un soldat din Marina Regală britanică

Andrei Dascălu are o carieră în box de invidiat, el fiind campion zonal în Marea Britanie și, mai mult, în topul celor mai buni 10 boxeri la categoria sa de greutate.

De altfel, Andrei Dascălu, poreclit ”The Boom”, are deja 3 titluri de campion al Londrei, 2 trofee Haringey BoxCup și este campion ”Southern Area Elite”, iar în cariera lui a dovedit că poate învinge și luptători antrenați precum cei din Marina Regală Britanică.

Mai mult chiar, notau ziarele din Marea Britanie, citate de Wowbiz, Andrei Dascălu a câștigat împotriva soldatului englez, în ring, printr-un KO devastator încă din prima repriză a meciului.

ADVERTISEMENT