Life

Alex Velea nu mai vrea copii! Reacția Antoniei a strâns un milion de vizualizări

Alex Velea nu mai vrea să devină din nou tată. Un filmuleț postat pe rețelele de socializare arată reacția partenerei sale de viață, Antonia, la auzul acestor afirmații.
21.05.2022 | 18:58
Alex Velea nu mai vrea copii Reactia Antoniei a strans un milion de vizualizari
Alex Velea nu mai vrea copii! Reacția Antoniei a strâns două milioane de vizualizări. Foto: Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea, discuție despre copii! Artista a fost uimită când a aflat că soțul ei nu mai vrea un bebeluș.

Alex Velea nu mai vrea copii. Reacția Antoniei

Într-un clip postat pe Tiktok, cei doi cântăreți au dezvăluit că nu mai vor încă un copil. Totuși, Antonia a fost nemulțumită de răspunsul viitorului său soț, deși chiar ea a răspuns negativ la această întrebare.

ADVERTISEMENT

Nici Antonia și nici Alex Velea nu doresc să mai devină iar părinți, lucru pe care l-au spus amândoi într-o filmare de pe Tiktok, care a devenit virală. Circa un milion de oameni au văzut clipul.

„Când soțul tău îți spune că nu mai vrea copii: 

Antonia: Nu mai vrei? 
Alex Velea: Nu.
Antonia: Și eu urma să zic nu, dar de ce spui tu nu?!”, se arată în postarea de pe social media.

ADVERTISEMENT
@antoniaUhhmmmm 💁🏻‍♀️♬ original sound – Antonia

Alex Velea și Antonia au împreună doi copii

Alex Velea și Antonia au o viață împlinită. Pe lângă succesul profesional, artiștii au o familie superbă. Antonia mai are o fetiță din căsnicia anterioară, cu Vincenzo Castellano.

Alături de Alex Velea, Antonia mai are doi băieți, pe Akim și pe Dominic. Aceștia se înțeleg bine cu Maya, care locuiește în Italia alături de tatăl său.

ADVERTISEMENT

Despre relația cu fiica Antoniei, Alex Velea spunea că a fost acceptat de fetiță și lucrurile decurg ca într-o familie normală, mai ales acum că artista și-a finalizat divorțul, conform Viva.ro.

„Sunt fericit că avem genul ăsta de relație, că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie.

ADVERTISEMENT

Acum lucrurile și-au intrat pe un făgaș normal și de acum înainte o să fie vizitele de ambele părți, o să mergem și noi acolo, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT