Sporturi

Tenismanul german Alexander Zverev, dezvăluire incredibilă despre el și prietena de origine română. Cei doi ar fi luat COVID 19 din China!

05.04.2020 | 10:52
Tenismanul german Alexander Zverev, dezvăluire incredibilă despre el și prietena de origine română. Cei doi ar fi luat COVID 19 din China!
Alexander Zverev, alături de prietena sa Brenda Patea, cred că au avut COVID 19
ADVERTISEMENT

Jucătorul de tenis german Alexander Zverev crede că el și prietena lui, de origini, române, Brenda Patea, ar fi luat COVID 19 când au fost în China spre sfârșitul anului 2019.

Alexander Zverev crede că a luat COVID în China în decembrie 2019

Ultimul meci din 2019 pentru numărul 7 în ierarhia ATP a avut loc pe data de 28 decembrie, în orașul Hangzhou, dar nu a fost în cadrul unui turneu, ci e vorba de o partidă demonstrativă.

De fapt, despre două meciuri demonstrative jucate în China și despre care Zverev a aflat destul de târziu, însă a acceptat să vină, mai ales că adversar urma să îi fie unul dintre jucătorii pe care îi respectă cel mai mult, elvețianul Roger Federer.

ADVERTISEMENT

S-au jucat două meciuri demonstrative

S-a jucat acest meci de simplu, dar a mai avut loc și o partidă de dublu, între perechile Federer/Zverev și celebrii americani, frații Bryan/Bryan.

Cum după aceste jocuri tenismanul german încheia practic orice dispută în anul anterior el a fost însoțit în China de prietena lui de origini române, Brenda Patea.

ADVERTISEMENT

Ce simptome au acuzat cei doi

Prietena mea, Brenda, și cu mine am fost în China pe 28 decembrie. Nu-ți poți imagina cum am tușit pentru o lună în Australia mai apoi. Am avut febră pentru două sau trei zile și am tușit pentru cinci sau șase ore. Brenda a pățit la fel.

Nu am știut ce se petrece cu noi, dar acum realizez. Era o tuse pe care nu am mai avut-o niciodată. Nu mă durea nimic, dar tușeam non-stop”

ADVERTISEMENT

A ajuns în semifinale la Australian Open

Cu toate acestea Alexander Zverev a fost prezent la primul turneu de Grand Slam al anului 2020, la Australian Open și a avut o evoluție excelentă, reușind să ajungă până în semifinală, unde a fost învins cu 3-1 de către austriacul Dominic Thiem.

Acum germanul și prietena lui se simt bine, nu mai acuză nici un fel de probleme de sănătate, tusea a dispărut și respirația este foarte bună.

ADVERTISEMENT

Meciul a avut loc departe de focarul de la Wuhan

Dar rămâne un semn de întrebare destul de mare, cu mențiunea că Alexander Zverev doar presupune că ar fi fost infectat cu COVID 19, pentru că el nu a efectuat ulterior nici un test să aibă confirmarea sau nu.

Problema este că pandemia s-a declanșat în decembrie în centrul Chinei, la Wuhan, iar Zverev a jucat la Hangzhou, oraș aflat în estul Chinei și unde nu s-a raportat în decembrie nici un caz de coronavirus!

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri