Life

Alexandra de la Casa iubirii, limbaj licențios la adresa telespectatorilor Kanal D. Vor lua măsuri producătorii?

Alexandra de la Casa iubirii și-a iești din minți în mediul online, iar comportamentul ei a atras atenția și în emisiunea de la Kanal D, acolo unde a sărit la bătaie la Radu.
10.07.2022 | 15:39
Alexandra de la Casa iubirii limbaj licentios la adresa telespectatorilor Kanal D Vor lua masuri producatorii
Alexandra, concurentă la Casa iubirii. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Casa iubirii are tot mai mulți hateri în urma ieșirilor pe care le-a avut în ultima perioadă. În gala din 10 iulie a emisiunii prezentate de Andreea Mantea la Kanal D, aceasta nu își mai poate stăpâni furia, într-o discuție în contradictoriu avută cu Radu.

Alexandra de la Casa iubirii și-a ieșit din minți pe Instagram

Tânăra a sărit să îl lovească în antebraț pe concurent. Asta a provocat o tensiune fără precedent în reality-show-ul Andreei Mantea. Alexandra a fost oprită imediat, pentru ca situația să nu escaladeze. Fanii show-ului se întreabă dacă producătorii vor lua măsuri și o vor descalifica pentru pornirile ei agresive.

ADVERTISEMENT

Nu doar în cadrul emisiunii s-a dovedit a fi vocală și, pe alocuri, violentă. Într-un live pe care l-a făcut în mediul online, aceasta a avut o adresare deloc respectuosă la adresa celor care îi scriau că ar trebui să plece din emisiune.

Pagina de Instagram Viperele vesele a semnalat atitudinea deloc măgulitoare a Alexandrei. Viperele au postat filmulețul în care aceasta rostește câteva cuvinte care nu pot fi reproduse.

ADVERTISEMENT

Un comportament aspru criticat

„Mă p*ș pe voi!”, le-a spus Alexandra internauților și telespectatorilor Kanal D, celor care o urmăresc zi de zi la Casa iubirii. Cei care apreciază emisiunea consideră că Alexandra aduce serioase prejudicii de imagine echipei de producție a acestui show. Nu ar fi exclus ca aceasta să fie deja eliminată din Casa iubirii.

Ba mai mult, chiar ea spune pe live-ul de pe Instagram că va pleca oricum din casă, asta pentru liniștea celor care nu o au la suflet.

ADVERTISEMENT

„Alexandra, concurentă a emisiunii Casa Iubirii, își exprimă, pe live, dorintele fiziologice pe care le are la adresa telespectatorilor. Dorințe specifice adepților lui Bivolaru. Numește emisiunea ca fiind una de c@cat.

Această domnișoară arată lipsă de respect și considerație, nu doar la adresa telespectatorilor, nu doar la adresa muncii depuse de întreaga echipă de producție, care face eforturi pentru bunul mers al acestui proiect, ci și, în mod evident, la adresa imaginii postului  Kanal D…

ADVERTISEMENT

Ne gândim că, poate, a venit momentul ca producătorii show-ului să pună în balanță plusurile și minusurile pe care această domnișoară le aduce emisiunii. Să decidă dacă merită să fie menținută în emisiune”, semnalează Viperele vesele.

ADVERTISEMENT