Life

Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme înainte de Casa Iubirii. Ce alimente a eliminat definitiv din meniul ei

Andreea Mantea s-a ambiționat înainte de a debuta pe sticlă la cârma emisiunii matrimoniale Casa Iubirii. Vedeta s-a axat foarte mult pe partea de slăbit.
10.05.2022 | 15:30
Andreea Mantea a slabit 10 kilograme inainte de Casa Iubirii Ce alimente a eliminat definitiv din meniul ei
Andreea Mantea, rezultate excelente datorită sportului. Cât a slăbit frumoasa brunetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a dat jos 10 kilograme pentru noul ei proiect. Frumoasa brunetă a dezvăluit care sunt alimentele pe care le-a eliminat definitiv, dar și faptul că pune mare accent pe sport. Vedeta face mișcare zilnic.

Andreea Mantea, ponturi de slăbit. Ce a făcut prezentatoarea de la Casa Iubirii

Andreea Mantea are rezultate excelente datorită sportului. Moderatoarea show-ului Casa Iubirii a slăbit 10 kilograme în ultimele trei luni. De asemenea, fosta iubită a lui Cristi Mitrea a spus ce nu mai consumă din cauza alergiilor sale.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme.

Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate. Când trişez, a doua zi fac mai mult sport. Spre exemplu, astăzi am făcut 500 de abdomene, nu 400, ca de obicei.

ADVERTISEMENT

Vreau să mă tonific, apoi să mă menţin. Consider că pot să am grijă la ce mănânc”, a mărturisit bruneta într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Andreea Mantea nu mai consumă unele alimente. Care sunt acestea

Ceapa, cireșele și sushi se numără printre felurile de mâncare pe care cadrele medicale au sfătuit-o pe vedetă să le evite cu orice preț. De fiecare dată când le consumă prezentatoarea se umflă foarte mult și se umple de bube.

ADVERTISEMENT

Alergiile de la dude și de la fructe de mare au apărut după ce a devenit mamă, Andreea Mantea declarând că un an de zile a mâncat numai cartofi, mămăligă şi mozzarella.

Mai exact, afecțiunea de care suferă este o boală auto-imună care se poate controla prin intermediul unui tratament. Acesta este motivul pentru care prezentatoarea trebuie să ia 10 pastile în fiecare zi, una dintre ele provocându-i somnolență.

ADVERTISEMENT