Life

Alexandra de la Puterea dragostei a dezvăluit ce face cu marele premiu. Decizia privind nunta cu Codruț

Alexandra, câștigătoarea Puterea dragostei 3, a dezvăluit ce va face cu cei 10.000 de euro din marea finală și ce se întâmplă cu nunta cu Codruț.
09.09.2021 | 16:49
Alexandra de la Puterea dragostei a dezvaluit ce face cu marele premiu Decizia privind nunta cu Codrut
Alexandra de la Puterea dragostei nu face încă nuntă cu Codruț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei a oferit un interviu pentru Știrile Kanal D în calitate de câștigătoare a show-ului matrimonial. În respectivul interviu, iubita lui Codruț a povestit cum a schimbat-o competiția din care a făcut parte, ce va face cu cei 10.000 de euro câștigați.

Cea mai mare curiozitate pe care blondina a satisfăcut-o a fost legat de nunta pe care deja a anunțat-o.

ADVERTISEMENT

Alexandra a spus chiar în marea finală că îl iubește atât de mult pe Codruț încât este dispusă să se căsătorească cu el. Nu a făcut-o în direct, pentru că și-a dorit ca momentul să fie planificat de ea, ca la carte.

Alexandra de la Puterea dragostei nu se grăbește cu nunta

Alexandra a spus că cele mai grele momente au fost la începutul emisiunii. Primele săptămâni au fost dure pentru ea deoarece mai toți băieții au atacat-o.

ADVERTISEMENT

Alături de ea au fost sora ei, Adriana și prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu. După ce l-a cunoscut pe Codruț, tânăra a simțit și mai multă susținere, iar cererea în căsătorie pe care acesta a făcut-o a cucerit-o definitiv.

Vedeta Kanal D a mărturisit că speră ca iubitul ei să nu se schimbe. Până la această oră, Codruț este bărbatul perfect pentru ea.

ADVERTISEMENT

„De când ne-am întors din Turcia ne înțelegem din ce în ce mai bine și este perfect”, a mărturisit câștigătoarea Puterea dragostei.

Când a fost întrebată de nuntă, Alexandra s-a eschivat spunând că nu știe deocamdată când va avea loc. Deși are deja inelul de logodnă pus pe deget, vedeta de reality-show nu vrea să se grăbească foarte tare cu organizarea căsătoriei, mai ales că suntem și într-un context pandemic dificil.

ADVERTISEMENT

„Dacă ne grăbim cu nunta nu este ok. Pas cu pas, încetul cu încetul”, a spus vedeta.

O parte din bani vor ajunge la fetița ei

Alexandra a spus și ce va face cu cei 10.000 de euro câștigați. O parte din sumă o va pune deoparte pentru fetița ei, care va intra în posesia banilor când va crește mare. Cu restul câștigului nu a stabilit încă pe ce se va duce, dar cu siguranță va face o alegere nimerită.

Alexandra a devenit câștigătoarea sezonului 3 Puterea dragostei pe 5 septembrie, împreună cu rivalul ei din concurs, Cristi Marinescu. În marea finală, tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă și i-a jurat dragoste lui Codruț.

 

ADVERTISEMENT