Life

Cristina Mihaela Dorobanțu, totul despre apartamentul primit cadou. Cum arată locuința prezentatoarei de la Puterea Dragostei

Cristina Mihaela Dorobanțu (30 de ani) a reușit să-și pună la punct locuința achiziționată înainte de a accepta să fie gazda emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei de la Kanal D.
30.07.2021 | 19:22
Cristina Mihaela Dorobanțu, totul despre apartamentul primit cadou. Cum arată locuința prezentatoarei de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă s-a mutat recent în casă nouă, mărturisind că apartamentul în care stă acum este primit cadou de la părinți. Vedeta nu s-a grăbit să se mute prea devreme, dovadă că amenajarea locuinței a durat un an.

Cristina Mihaela Dorobanțu a avut un ajutor de nădejde în persoana mamei sale legat de amenajare, deși recunoaște că cea care a adus-o pe lume are gusturi complet diferite de ale ei.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a ales un stil minimalist, reușind să achiziționeze câteva obiecte de mobilier și din Turcia, acolo unde moderează emisiunea Puterea Dragostei.

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a mutat în casă nouă. Vedeta a primit apartamentul cadou

„Eu m-am ocupat până în cel mai mic detaliu, dar de la distanță, pentru că mă aflam în Turcia și lucram la emisiunea Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când găseam ceva cool într-o revistă sau pe Pinterest, imediat îmi notam, apoi îi trimiteam mamei și o rugam să mă ajute.

Eu am venit să văd apartamentul gol, cu pereții albi, după care m-am întors în el în ziua în care am aranjat toate lucrurile pe care le vezi.

ADVERTISEMENT

Mi le-am achiziționat și păstrat în cutii până m-am întors din Turcia și le-am aranjat după planul pe care mi-l făcusem. Sunt foarte mândră că am reușit să aleg totul de la distanță!”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru okmagazine.ro.

Vedeta și-a achiziționat din Turcia masa și scaunul din living, mărturisind că i s-au părut mult mai accesibile decât în România. Auriul este culoarea care domnește în apartamentul șatenei, precizând că oferă acea notă de strălucire care-i place.

ADVERTISEMENT

Ce greșeli a făcut Cristina Mihaela Dorobanțu în locuință sa

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a amenajat casa din zona de nord a Bucureștiului așa cum a vrut, însă a avut parte și de experiențe mai puțin plăcute. Una dintre ele are legătură cu draperiile, pe care le-a dus la croitor de circa 8 ori.

„Am schimbat lămpile de vreo două ori. Pusesem niște aplice alb cu rosé, dar nu mi-au plăcut și le-am înlocuit cu unele aurii. Am cheltuit ceva bani, au fost bani aruncați pe fereastră, dar n-au fost foarte scumpe, pentru că tot ce vedeți în casa mea poate fi spectaculos, dar nu e și scump.

Nu mi-am propus niciodată să investesc enorm, pentru că nici nu beneficiez de asemenea fonduri”, a mai spus Cristina Mihaela Dorobanțu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: