Life

Alexandra de la Puterea Dragostei are un nou iubit, după despărțirea de Codruț. Cum s-a afișat pe Instagram

Alexandra de la Puterea Dragostei are un nou iubit, după despărțirea de Codruț. Fosta concurentă s-a afișat cu un alt bărbat.
05.10.2021 | 17:51
Alexandra de la Puterea Dragostei are un nou iubit dupa despartirea de Codrut Cum sa afisat pe Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea Dragostei are un nou iubit, la scurt timp după ce s-a despărțit de Codruț. Cei doi au pus capăt poveștii de iubire imediat după finalul sezonului al treilea.

Blondina a postat o imagine cu noul ei partener pe contul de Instagram, iar urmăritorii au comentat în număr mare. Cei doi stau îmbrățișați în poză, așa că nu pare să fie vorba despre o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea Dragostei are un nou iubit, după despărțirea de Codruț

Alexandra de la Puterea Dragostei are un nou iubit, la scurt timp după ce tânăra a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Tânăra a postat o imagine alături de un alt bărbat, în timp ce stau îmbrățișați. Mulți dintre susținători au felicitat-o pentru că a mers mai departe, însă alții au criticat-o pentru faptul că a trecut atât de ușor peste despărțire.

ADVERTISEMENT

„Să vă ține, sunteți superbi”, „Așa da, Codruț era un copil”, „Păi și Codruț?”, „Mult l-ai mai iubit pe Codruț dacă acum ești cu ăsta…”, Dezamăgire 100%, ți-ai dat arama pe față cu asta. Parcă-l iubeai pe Codruț. Repede l-ai înlocuit.”

„Nu este frumos din partea ta sa te afișezi așa repede cu el .Păcat am crezut ca ai sentimente pentru omul acela care spuneai ca ești îndrăgostită”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Alexandra de la Puterea Dragostei
Alexandra de la Puterea Dragostei s-a fotografiat cu un alt bărbat Sursa foto: Instagram

Iubitul Alexandrei este Ionuț Ghiță, cunoscut pe rețelele de socializare, unde are peste 150.000 de urmăritori. Tânăra încă nu a oferit detalii despre noua relație și nici nu a confirmat dacă ea și bărbatul cu care s-a fotografiat formează un cuplu.

Alexandra, adevărul despre despărțirea de Codruț

După ce a câștigat sezonul trei Puterea Dragostei, Alexandra a anunțat că ea și Codruț nu mai sunt împreună. Totul a început atunci când fosta concurentă s-a dus la Craiova, la fetița ei, iar el la Oradea.

ADVERTISEMENT

După finalul competiției, cei doi foști iubiți plănuiau să se căsătorească și să se mute împreună, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Mi-a zis că îi scriu doar ca să îl controlez. Mi-a zis că în București s-a simțit ca la penitenciar. Nu mi-a căzut bine chestia asta. Tu știind că totul este ok, el mi-a spus asta.

De asta îi și spuneam să vorbească cu mine. După care, două zile nu mi-a mai dat niciun mesaj. Știam că nu am greșit. Voiam să îi dau libertatea pe care el mi-o ceruse”, a declarat Alexandra la Wownews.

Pe de altă parte, Codruț a acuzat-o pe fosta lui parteneră că l-ar fi înșelat, deși el nu a mai ținut legătura cu alte fete.

ADVERTISEMENT