Life

Alexandra de la Puterea dragostei are un plan ascuns. Mariana a dat-o de gol

30.11.2020 | 17:17
Alexandra de la Puterea dragostei are un plan ascuns Mariana a dato de gol
ADVERTISEMENT

Între concurenții emisiunii Puterea dragostei s-au lansat noi atacuri. De data aceasta, Alexandra și Mariana s-au certat din nou, iar declarațiile lor au stârnit noi controverse în competiția difuzată pe Kanal D.

Tensiunea din casa Puterea dragostei a atins cote maxime. Se pare că între Alexandra și Mariana se naște o rivalitate fără precedent, cele două tinere aducându-și acuzații grave.

ADVERTISEMENT

Recent, Mariana a acuzat-o în repetate rânduri pe Alexandra că încearcă din răsputeri să provoace plecarea singurului cuplu din competiție, format din Mădălina și George.

Care este planul secret al Alexandrei

Alexandra și Mădălina sunt cele mai votate concurente din casa Puterea dragostei, lucru care, inevitabil, a dat naștere unei rivalități între cele două tinere, speculându-se că și-ar dori să se elimine reciproc din cadrul concursului.

ADVERTISEMENT

Într-o discuție cu prietenele ei, Mariana a declarat că Alexandra își dorește ca Mădălina și George să părăsească emisiunea, fiind printre cei mai puternici concurenți din competiție.

,,Nu trebuie să pleci ca să îi dai satisfacție cuiva. Ea te pune sub presiune ca să vadă cum reacționezi. (…) Părerea mea este că ea vrea ca tu și George să plecați din competiție. Asta este dorința ei cea mai mare. Pentru că știe că ești cea mai puternică, îi este frică de tine., i-a spus Mariana prietenei sale.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, Alexandra a reacționat și a negat acuzațiile aduse de Mariana. Aceasta a mărturisit în gală că deține informații importante despre Mădălina și George, pe care ar putea să le dezvăluie oricând.

,,Coincidența face ca noi să avem cunoștințe comune și să știu multe lucruri despre tine. (…) O să îți spun la momentul potrivit, până atunci învață să mă respecți că eu te-am menajat.”, i-a spus Alexandra Mădălinei.

ADVERTISEMENT

În continuare, Alexandra a afirmat că, dacă Mădălina o va mai ataca în cadrul competiției, va dezvălui publicului detaliile secrete pe care le-a aflat despre rivala ei.

ADVERTISEMENT