Life

Ce se întâmplă cu Regele Charles, de fapt și care e starea sa de sănătate. Palatul Buckingham e pregătit de orice

Ce se întâmplă cu Regele Charles, de fapt și care e starea sa de sănătate? S-ar părea că Palatul Buckingham se pregătește de orice.
26.04.2024 | 14:39
Ce se intampla cu Regele Charles de fapt si care e starea sa de sanatate Palatul Buckingham e pregatit de orice
Ce se întâmplă cu Regele Charles, de fapt și care e starea sa de sănătate. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum câteva luni s-a aflat că Regele Charles are cancer. De atunci au apărut numeroase zvonuri cu privire la starea de sănătate a acestuia, însă nimic nu s-a concretizat, cel puțin nu până acum.

Ce se întâmplă cu Regele Charles, de fapt și care e starea sa de sănătate

Problemele par că se țin în lanț pentru Familia Regală din Marea Britanie. După moartea Reginei Elisabeta, veștile rele au început să curgă. Și se pare că situația devine din ce în ce mai gravă.

ADVERTISEMENT

Anul trecut s-a aflat că Regele Charles are cancer. Ulterior, Kate Middleton a anunțat public că urmează la rândul ei un tratament și că suferă tot de cancer. De ambele părți, zvonurile au început să curgă.

Dacă despre Kate Middleton s-a spus că ar fi într-o stare destul de gravă, iată că și veștile despre Regele Charles sunt unele destul de proaste. S-ar părea că în realitate acesta ar fi extrem de bolnav.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, New York Post a relatat recent că reprezentanții Palatului Buckingham actualizează periodic planurile funerare ale regelui. Trebuie menționat faptul că planurile funerare pentru Regele Charles ar fi început după moartea Reginei Elisabeta a II-a în 2022.

Palatul Buckingham, pregătit de orice

Pe de altă parte, în momentul în care acesta a primit diagnosticul de cancer, situația a devenit cam incertă. Acesta nu a vorbit despre starea sa de sănătate, dar apropiații spun că lucrurile sunt mai grave decât par.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, surse apropiate le-au povestit celor de la The Daily Beast că starea de sănătate a Regelui Charles „nu este bună” deloc. Informația a fost confirmată ulterior și de un vechi prieten al Familiei Regale.

Acesta a dezvăluit că Regele Charles vrea să lupte într-adevăr cu această boală necruțătoare. Pe de altă parte, acesta ar fi destul de bolnav în realitate, deși acest lucru poate nu este atât de vizibil public.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles, este hotărât să învingă boala. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este într-adevăr foarte bolnav. Mai mult decât lasă să se vadă”, a declarat acesta, conform Sky News.

ADVERTISEMENT