Life

Alexandra de la Puterea dragostei, atacată fără milă din toate părțile. Scandal monstru în casa din Istanbul

24.11.2020 | 17:42
Alexandra de la Puterea dragostei atacata fara mila din toate partile Scandal monstru in casa din Istanbul
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei s-a trezit din nou în mijlocul confictelor în casa reality-show-ului din Istanbul, iar cel cu care s-a certat de data aceasta a fost George.

Fosta iubită a lui Codruț îl acuză pe George drept principal responsabil pentru proasta relația pe care a ajuns s-o aibă cu ex-ul ei, spunând că se pricepe foarte bine la manipulare.

ADVERTISEMENT

Alexandra a fost la rândul ei atacată de George, care i-a spus că ea s-a făcut remarcată în concursul de la Kanal D prin mahalagisme, repetând apăsat că este o mahalagioaică.

Alexandra de la Puterea dragostei, scandal cu Marinescu și George

Pe lângă George, și Marinescu i-a reproșat Alexandrei că dă lecții de morală și nu este tocmai în măsură: „Ai vrut să îmi dai cu candelabrul ăla în cap, ai sărit la bătaie la Aya, câte exemple să îți mai dau?”.

ADVERTISEMENT

„Ești genul de mahala, mahala. Tu asta ești. Prin ce te ridici în fața publicului? Prin ce? Nu întreb publicul de acasă. Dacă publicul te votează pentru ieșirile pe care le ai în această competiție, suntem într-un punct foarte grav, foarte dureros. Dacă publicul te respectă pentru acțiunile astea…”, i-a spus George Alexandrei.

„Da cine ești tu să mă judeci? Care e statutul tău în casa asta? Eu nu dau lecții. Eu doar ți-am dat un sfat, deșteptule!”, i-a răspuns vehement Alexandra.

ADVERTISEMENT

Pe punctul de a fi descalificată

Nu este prima oară când Alexandrei i se impută comportamentul agresiv, iar mulți concurenți nu înțeleg de ce lumea o votează săptămână de săptămână ca favorită.

Recent, tânăra cu părul mov a sărit la bătaie la Aya și a fost pe punctul de a fi descalificată, obținând un cartonaș galben din partea producătorilor. De când s-a despărțit de Codruț, fata a împărțit casa în două cu atitudinea ei, o parte poziționându-se cu Codruț și aproape nimeni fiind de partea ei, în afară de sora ei, Adriana.

ADVERTISEMENT