Life

Alexandra de la Puterea dragostei, descalificată? Concurenta a sărit la bătaie la Aya!

19.11.2020 | 12:07
Alexandra de la Puterea dragostei descalificata Concurenta a sarit la bataie la Aya
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei a sărit la bătaie la Aya și a primit cartonaș galben din partea organizatorilor, iar odată cu această sancțiune este mai aproape de o descalificare.

Dezvăluirea despre scena pe care telespectatorii o vor vedea în curând la Kanal D a fost făcută de celebrele vloggerițe Reea și Tina.

ADVERTISEMENT

Alexandra s-ar fi supărat pe Aya pentru un comentariu pe care l-a făcut și nu și-a putut controla nervii, iar staff-ul de la Kanal D a sancționat-o.

Alexandra de la Puterea dragostei, la un pas de descalificare

„Alexandra a primit cartonaș galben. Se pare că a sărit pentru a doua oară la bătaie la Aya! Sincer, mă așteptam, căci ele au ceva de foarte mult timp. Am văzut că se atacă, se înțeapă și Aya am văzut că a devenit vocală într-un mod dubios.

ADVERTISEMENT

Alexandra s-a băgat în subiectul virginității Ayei și ea s-a apărat. De acolo s-au pus să se certe, să se înjure. Urmează să vedem la televizor. În fine, merita cartonașul.

Am văzut că cei din staff au fost în sfârșit corecți”, au dezvăluit Reea și Tina pe vlogul lor de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Kanal D vrea să aducă mai mulți foști concurenți în emisiune pentru a ridica audiența

Cele două cântărețe au mai făcut o serie de dezvăluiri despre strategia postului turc de televiziune de a ridica audiența, căci emisiunea, în viziunea lor, s-a cam plafonat.

Reea și Tina au informații că pe viitor vor apărea mai mulți foști concurenți în casă, chiar și dacă vor fi doar pentru vizite scurte.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii i-au putut revedea, de altfel, recent pe Andra Volos, Jador și Bogdan Mocanu, însă nu au stat foarte mult timp în emisiune, chiar dacă Jador și Mocanu au fost curtați de anumite fete.

Mădălina, care este într-o relație cu George, se uita destul de emoționată la Jador atunci când i-a vizitat pe concurenți, iar Aya, din informațiile pe care le au vloggerițele, ar vorbi destul de des cu fostul iubit al Andrei Volos.

 

ADVERTISEMENT