Life

Alexandra Dinu iubește din nou? Cine este bărbatul însurat cu care a fost surprinsă jurata de la Românii au talent

28.04.2021 | 10:58
Alexandra Dinu iubeste din nou Cine este barbatul insurat cu care a fost surprinsa jurata de la Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu s-a despărțit recent de iubitul american, Jeffrey Greenstein, însă ultima sa apariție publică arată că a trecut peste separare. Jurata de la „Românii au talent” a fost surprinsă în compania unui bărbat însurat. 

Frumoasa blondină nu vorbește prea des despre viața sa sentimentală, dorind să fie cât se poate de discretă. Din păcate, paparazzii au reperat-o pe străzile din Capitală, unde a apărut în compania unui persoane care nu este deloc străină de lumea mondenă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta soție a lui Adrian Mutu a apărut alături de Ziv Tetelman, nimeni altul decât partenerul de viață al Ralucăi Sandu. Alexandra Dinu și afaceristul israelian au petrecute câteva ore bune unul în compania celuilalt zilele trecute.

Alexandra Dinu l-a uitat pe fostul. Cu cine se iubește frumoasa actriță acum?

Alexandra Dinu și Ziv Teleman au fost surprinși pentru prima oară împreună în zona Herăstrău. Potrivit spynews.ro, cei doi au ieșit din locuința juratei de la Pro TV, drumurile lor separându-se, soțul Ralucăi Sandu plecând cu șoferul personal către o patiserie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, omul de afaceri a mai avut un drum până la un restaurant. Sursa menționată mai devreme mai arată că cei doi s-au întâlnit din nou, următoarea oprire pentru blondină și bărbat fiind într-un magazin de fițe unde au petrecut minute bune.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman au ieșit din magazin după circa 40 de minute. Gesturile tandre dintre ei i-au cam de gol, semn că relația este un cât se poate de serioasă. Actrița nu a ezitat și l-a luat de braț pe bărbatul cu care se presupune că se iubește.

ADVERTISEMENT

Discreția este punctul cheie după care se ghidează vedeta, așa că nu este de mirare că alege să se ferească de ochii curioșilor. Blondina pare să nu mai sufere după ultimul partener de viață și este gata să o ia din nou de la capăt, deși nu se știe dacă afaceristul a divorțat sau nu.

Cert este că Ziv Teleman și Raluca Sandu nu au mai apărut împreună de ceva vreme și nici nu mai au poze unul cu celălalt pe rețelele de socializare. E foarte posibil să fii ajuns la un acord, mai ales că au și un copil rezultat în timpul mariajului.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului. Bruneta și Ziv Teleman au locuit o perioadă la Monte Carlo, acolo unde vedeta deține un restaurant pe unul dintre bulevardele principale din Monte Carlo, Avenue Princess Grace.

ADVERTISEMENT