Life

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, sezonul 3, i-au luat pe toți prin surprindere, de Crăciun. Imaginea apărută cu cei doi

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au împăcat chiar de Crăciun! Cei doi tineri au postat o fotografie împreună pe Instagram.
26.12.2022 | 15:56
Alexandra si Codrut de la Puterea dragostei sezonul 3 iau luat pe toti prin surprindere de Craciun Imaginea aparuta cu cei doi
Alexandra și Codruț, foști concurenți la Puterea dragostei. Foto: Instagram. Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Surpriză uriașă pentru fanii unuia dintre cele mai iubite cupluri devenite celebre datorită reality-show-ului Puterea dragostei! Alexandra și Codruț, câștigătorii celui de-al treilea sezon al emisiunii de la Kanal D s-au împăcat chiar de sărbători!

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, din nou împreună

După o perioadă îndelungată de suișuri și coborâșuri, de despărțiri pe bandă rulantă, se pare că spiritul Crăciunului i-a reapropiat pe cei doi, astfel că au petrecut această sărbătoare împreună.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu le mai dădea vreo șansă mai ales după ultima despărțire, care părea să fie una definitivă. Iată că viața i-a surprins până și pe cei doi protagoniști ai acestei complicate povești de iubire!

În urmă cu câteva luni, Codruț a mărturisit că nu mai există nicio cale de a se întoarce la Alexandra, blondina care i-a furat inima în casa Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, anul acesta bihoreanul a spus că și-a refăcut deja viața și că planurile sale nu o mai au în vizor pe Alexandra. Acesta afirmase într-un interviu acordat pentru pagina de YouTube Wownews că are pe altcineva și că Alexandra a devenit istorie pentru el.

alexandra codrut
Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, împăcare surprinzătoare, de Crăciun. Foto: Instagram Codruț Pop

Acum câteva luni, Codruț se iubea cu o altă blondină

Se pare că noua relație a lui Codruț nu a durat prea mult, căci orădeanul și-a dat seama că e bine tot în brațele fostei sale iubite.

ADVERTISEMENT

„I-a luat altcineva locul Alexandrei. Sunt cu o altă femeie. E un început, câteva săptămâni și sper să fei bine. Pe această cale, Ramona mea, te pup. Așa o cheamă. Sper să fie o relație de lungă durată. Ne-am cunoscut, ne-am plăcut și acum suntem la început de relație.

E de la Deva ea. Am cunoscut-o în mediul online. Ea mi-a dat un like pe TikTok și de acolo a început totul. Este atrăgătoare din toate punctele de vedere. E blondă, am eu ceva pentru blonde.(…) E mai cuminte Ramona decât Alexandra, asta până se enervează”, spunea Codruț despre femeia cu care a înlocuit-o, pentru scurtă vreme, pe Alexandra.

ADVERTISEMENT