Life

Cine este noua femeie din viața lui Codruț de la Puterea dragostei. Tânăra, concurentă în actualul sezon

Codruț de la Puterea dragostei a vorbit despre noua femeie din viața lui. Bărbatul cochetează cu o concurentă din actualul sezon al reality show-ului matrimonial de la Kanal D.
11.11.2021 | 11:22
Cine este noua femeie din viata lui Codrut de la Puterea dragostei Tanara concurenta in actualul sezon
Codruț de la Puterea dragostei, în tatonări cu Antonia din actualul sezon. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Codruț de la Puterea dragostei a dat-o uitării pe Alexandra, cea cu care a ajuns în marea finală în sezonul al treilea. Nu a trecut mult timp de la despărțire că în viața orădeanului a apărut o nouă fată.

Este vorba tot despre o tânără din ”universul” Puterea dragostei. Mai exact, Codruț vorbește de ceva vreme cu Antonia, însă nu poate spune cu fermitate că sunt iubiți. Nu încă!

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Codruț a vorbit cu mult entuziasm despre Antonia, spunând că este posibil ca discuțiile dintre cei doi să ducă la ceva cât se poate de serios.

Codruț de la Puterea dragostei, în tatonări cu o concurentă din actualul sezon

„Nu avem o relație, nu e declarată. Într-adevăr ne cunoaștem. Ne-am și văzut. Am băut o cafea. Nu știu dacă pot să zic ceva de sentimente. E prea repede. Nu m-am aruncat.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, între mine și ea este o legătură, dar nu știu cât o fi de strânsă. Am văzut-o într-o emisiune, într-o gală. Și zic, hopa, cine e fata asta.

E o fată frumoasă fizic. I-am dat un mesaj pe Instagram. Ea mi-a răspuns. Ne-am adâncit apoi în subiecte. E o fată cu care am ce vorbi. E cu simțul umorului. Să vedem unde ajungem. Eu am abordat-o pe ea”, a povestit Codruț de la Puterea dragostei la Wownews.

ADVERTISEMENT

Codruț a vorbit și despre fosta lui iubită, câștigătoarea sezonului trecut a emisiunii Puterea dragostei. Bihoreanul a zis că Alexandra a mințit când a spus că ea nu vorbea cu un alt bărbat în timp ce era cu el.

„Nu puteam să înghit niște chestii aiurea”

Codruț spune că ea se victimizează și știe cum să își joace cartea pentru a-și salva imaginea de fiecare dată. Tânărul a spus că el va sta drept indiferent ce se va întâmpla și ce fel de acuzații primește.

ADVERTISEMENT

Despre tânăra cu care s-ar fi văzut la scurt timp după despărțirea de Alexandra, băiatul a spus că acea fată îi este doar prietenă. Nu a fost niciodată nimic între el și fata cu care lucrează în același domeniu, pe cei doi legându-i lumea fitness-ului.

„Nu am fost împins de la spate, dar nu puteam să înghit niște chestii aiurea. Nu cred că o mai privea pe ea cu cine mai împărțeam eu plapuma”, a mai spus Codruț de la Puterea dragostei despre fosta iubită.

ADVERTISEMENT