Life

Alexandra și Mariana de la Puterea dragostei, război total! Tensiunea a atins cote maxime la Kanal D

27.11.2020 | 15:41
Alexandra si Mariana de la Puterea dragostei razboi total Tensiunea a atins cote maxime la Kanal D
Mariana și Alexandra de la Puterea dragostei nu se mai suportă deloc. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Alexandra și Mariana de la Puterea dragostei nu se mai suportă! Tensiunea dintre cele două concurente a atins cote maxime și s-a ajuns chiar la familia fetei cu părul mov, Mariana insinuând lucruri care au deranjat-o destul de tare pe sora Adrianei.

Totul a pornit după ce Mariana a aflat că Alexandra și Cristi Marinescu au bârfit-o la ultimul date pe care l-au avut, amândoi negând ulterior asta, chiar dacă nu cu foarte multă convingere.

ADVERTISEMENT

O întrebare pe care Alexandra i-ar fi pus-o lui Marinescu despre Mariana a încins spiritele în casa din Istanbul. Când Cristi a vrut să vorbească, Alexandra l-a amenințat cu înregistrarea de patru ore pe care o are, iar atunci amândoi s-au potolit.

Mariana versus Alexandra de la Puterea dragostei: „Nu trebuie să faci tam-tam”

După ce s-au șantajat și amenințat reciproc, Mariana, neștiind adevărul, a început să o atace pe Alexandra spunându-i dacă atunci când face scandal și sare la bătaie se gândește la copilașul pe care îl are acasă sau se folosește de subiectul familiei doar când vrea să impresioneze și să manipuleze publicul telespectator.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să îmi aduceți copilul în discuție!”, a țipat Alexandra când băieții au pomenit despre familia ei.

„Atât v-a trebuit, să îi dați un cuvânt despre copilul ei. Poate se uită acum. Nu trebuie să faci tam-tam. Când auzi un cuvânt, familie sau copii faci tam-tam. Lasă-mă că m-am săturat. Dacă nu voiai ieșeai afară și nu continuai discuția despre copilul tău”, i-a spus Mariana țipând ca din gură de șarpe.

ADVERTISEMENT

Țipete și haos de nedescris în reality-show-ul de la Kanal D

Scandalul a luat o asemenea amploare încât au început să se certe toate fetele între ele. Adriana a intervenit pentru sora ei și s-a certat cu Mariana și Aya, iar în discuție a intervenit și Andrada care nu a înțeles de ce s-a enervat atât de tare Alexandra.

Pe fondul de țipete și urlete, doar Maria, noua concurentă, a tăcut, observând circul care s-a creat de la o banală discuție.

ADVERTISEMENT