News

Alexandra și Marinela, fiica și mama, care au murit în accidentul din Mehedinți, s-au oprit într-un TIR. Tânăra a fost decapitată

Alexandra și Marinela, fiica și mama, victime ale accidentului produs sâmbătă în Mehedinți, nu au avut nicio șansă de supraviețuire.
03.12.2023 | 09:46
Alexandra si Marinela fiica si mama care au murit in accidentul din Mehedinti sau oprit intrun TIR Tanara a fost decapitata
Alexandra și Marinela, fiica și mama, care au murit în accident. Colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Alexandra și Marinela, fiica și mama, care au murit în accidentul din Mehedinți, în localitatea Recea, s-au oprit cu mașina într-un TIR. Cele două nu au avut nicio șansă de supraviețuire, decedând pe loc.

Alexandra și Marinela, fiica și mama, care au murit în accidentul din Mehedinți, au ajuns sub roțile unui TIR

Apar informații noi cu privire la victimele accidentului produs sâmbătă, 2 decembrie, pe DN 56A, în județul Mehedinți. Familia celor două, din Drobeta-Turnu Severin, este șocată în urma tragediei.

ADVERTISEMENT

Alexandra avea doar 20 de ani și toată viața înainte. Mama sa, Marinela, în vârstă de 46 de ani, se afla la volanul autoturismului morții. Din motive necunoscute, femeia a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat într-un cap de pod.

Apoi, a ricoșat și s-a oprit sub roțile unui TIR. Impactul a fost fatal pentru cele două. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit mașina transformată într-un morman de fiare, iar în interior trupurile fără viață ale Alexandrei și Marinelei.

ADVERTISEMENT

Tânara era pe locul din dreapta, fiind prinsă între fiarele mașinii. Ea a sfârșit decapitată, iar trupul său a fost foarte greu de descarcerat, conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți.

În zona respectivă au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU Mehedinți) și ale Ambulanței. Din nefericire, mama și fiica erau decedate, fiind scoase dintre fiarele mașinii fără funcții vitale.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier grav, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii din Mehedinți continuă cercetările, pentru a stabili, cu exactitate, în ce circumstanțe s-a produs tragedia.

Tată și fiica de doar 10 ani, morți într-un accident în Dâmbovița

Minivacanța de 1 Decembrie a adus un val de nenorociri pe șoselele din România. Un alt accident grav s-a petrecut în localitatea Gheboieni, din județul Dâmbovița, soldat cu moartea unui tată și a fetiței sale de doar 10 ani.

ADVERTISEMENT

Nenorocirea s-a produs în urma coliziunii frontale dintre două mașini. În total, au rezultat patru victime: bărbatul și fiica lui, care au decedat, și alți doi oameni, care au suferit leziuni. Aceștia din urmă au fost transportați la spital.

 

ADVERTISEMENT