Life

Alexandra Stan, dezvăluiri în exclusivitate despre starea ei de sănătate: „Prima săptămână a fost grea”

19.03.2021 | 18:07
Alexandra Stan dezvaluiri in exclusivitate despre starea ei de sanatate Prima saptamana a fost grea
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate despre starea ei de sănătate, la câteva săptămâni după ce a fost nevoită să plece din Republica Dominicană din considerente medicale.

Cântăreața nu a fost eliminată din competiție de public, așa cum s-a întâmplat cu majoritatea celor care se luptă pentru titlul de supraviețuitor, ci de propria ei condiție fizică. Medicii i-au recomandat să nu mai continue în acest show, iar artista a declarat pentru FANATIK în ce stare se află acum.

ADVERTISEMENT

Alexandra s-a lovit de mai multe probleme de sănătate în competiția difuzată de Kanal D. A avut infecție la degete, s-a accidentat de mai multe ori la mână pe trasee, iar stomacul i-a jucat feste, de asemenea.

Alexandra Stan a dezvăluit care este starea ei de sănătate

Vedeta cunoscută pentru hituri muzicale care au făcut înconjurul planetei, precum „Saxobeat”, este acum mai bine, la mai bine de o lună de la plecarea ei din reality-show.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu artista într-un interviu amplu (pe care îl puteți citi aici în integralitate) și a aflat care este starea de sănătate a cântăreței la o lună după ce s-a întors în țară de la mii de kilometri depărtare.

„Ceea ce m-a supărat cel mai tare au fost dereglările hormonale”

„Din fericire da, s-au mai rezolvat din probleme, dar mi-a luat două săptămâni să mă readaptez. Prima săptămână a fost destul de grea, îmi venea să mănânc foarte mult, mai ales dulciuri, în condițiile în care eu nu prea consum zahăr, dar am reușit să mă reechilibrez după câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ceea ce m-a supărat cel mai tare au fost dereglările hormonale, aveam indispoziții, eram nervoasă, irascibilă, dar s-au rezolvat și acestea”, ne-a declarat Alexandra Stan

Pe parcursul șederii în Republica Dominicană, Alexandra Stan s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. A avut infecții la picior, și-a accidentat mâna de mai multe ori și a întâmpinat câteva neplăceri destul de serioase la stomac. Medicii nu au mai lăsat-o să continue concursul.

ADVERTISEMENT