Life

Alexandra Stan, propunere de a deveni amanta unui afacerist însurat. Cum a reacționat cântăreața: „Mi-e scârbă, sincer”

Alexandra Stan a primit o propunere de a deveni amanta unui afacerist însurat din Capitală. Aceasta s-a declarat uluită când a văzut mesajul și ce scria în el.
23.08.2022 | 17:49
Alexandra Stan propunere de a deveni amanta unui afacerist insurat Cum a reactionat cantareata Mie scarba sincer
Alexandra Stan, propunere de a deveni amanta unui afacerist însurat. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a primit propuneri indecente de la un bărbat însurat. Iată cum a reacționat artista după ce bărbatul s-a lăudat că are bani dar și… nevastă!

Alexandra Stan, întrebată dacă vrea să devină amanta unui afacerist însurat

Bărbatul pe nume Alex a dezvăluit din primele rânduri ale mesajului pe care l-a trimis vedetei că este căsătorit. Totuși, acesta a continuat spunând că ar vrea să se cunoască în ciuda faptului că el are deja o soție acasă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul chiar s-a lăudat cu afacerile sale, dând de înțeles că este potent financiar și chiar i-a sugerat cântăreței să își creeze un cont fals pentru a putea discuta.

Desigur, din conversație nu au lipsit și laudele la adresa aspectului fizic al Alexandrei Stan, pe care vedeta nu se ferește să îl expună pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt Alex, 38 de ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de nord, firma o am la periferie unde am și garajul mașinilor.

Pe scurt că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și o continuăm acolo”, i-a scris afaceristul însurat artistei.

ADVERTISEMENT
Mesajul primit de Alexandra StanMesajul primit de Alexandra Stan
Mesajul primit de Alexandra Stan. Foto: Instagram

Ce răspuns a dat Alexandra Stan la aceste propuneri

Alexandra Stan s-a declarat uluită de această propunere și a dezvăluit că nu a mai fost întrebată așa ceva niciodată. Mai mult, Alexandra Stan are iubit și este fericită cu el.

Cântăreața chiar a spus că bărbatului respectiv ar trebui să îi fie rușine pentru ce face, mai ales pentru că are o soție deja și chiar se gândea dacă să pună și numele contului său pe Instagram, acolo unde a povestit întreaga întâmplare.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar dacă e, să-ți fie rușine! Mi-e scârbă, sincer. Băi, dar să și spui că ești un pic căsătorit, pe bune frate?

Să zică mersi că nu am pus contul lui acolo să vadă nevastă-sa, că poate mă urmărește săraca femeie”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT