Life

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre participarea la Asia Express. Cum se înțelege cu mama ei: „N-o să fie ușor”

Alexandra Ungureanu a făcut primele declarații despre participarea în noul sezon Asia Express, unde va fi însoțită de mama ei.
20.05.2021 | 10:52
Alexandra Ungureanu dezvaluiri despre participarea la Asia Express Cum se intelege cu mama ei No sa fie usor
Alexandra Ungureanu participă la Asia Express împreună cu mama ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântăreața va participa în noua ediție a show-ului celor mai tari aventuri altăuri de mama ei. Alexandra Ungureanu a mărturisit că este un pic îngrozită de ce o poate aștepta pe Drumul Împăraților.

Câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities spune că această experiență va fi una frumoasă pentru ea, dar e convinsă că vor apărea și dificultăți.

ADVERTISEMENT

Faptul că participă împreună cu mama ei în emisiunea de la Antena 1 este deja o primă provocare pentru artistă. La vârsta la care mulți copii își văd de drumul lor și se distanțează de părinți, Alexandra vrea ca prin această aventură să se apropie și mai mult de mama ei.

Alexandra Ungureanu, despre relația cu mama ei și presiunea socială privind statutul ei de burlacă

Muziciana a vorbit despre participarea la Asia Express, invitată în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Show-ul va fi filmat în Turcia (din această țară se va porni), Georgia și Azerbaijan. Pentru Alexandra, pofta de a călători și a descoperi oameni, tradiții și locuri noi este cea care a împins-o în acest proiect.

De asemenea, spre deosebire de emisiunea de la Kanal D unde a avut tot confortul, cântăreața va trebui să dovedească abilitatea de a supraviețui fără nimic în niște țări străine.

ADVERTISEMENT

Artista a mai spus că, deși se înțelege extraordinar de bine cu mama ei, femeia are un of. Aceasta i-ar fi reproșat că până la vârsta de 39 de ani nu s-a căsătorit, punând această mentalitatea pe seama generației din care provine.

„Ea crede că are de dat socoteală pentru că nu sunt în rând cu lumea (n.r.: referindu-se la faptul că nu e căsătorită). Deja că s-au anunțat echipele lumea comentează, s-au format bisericuțele”, a declarat Alexandra Ungureanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce temeri are cântăreața înainte de Asia Express

Ungureanu va trebui să scape de anumite frici în experiența care o așteaptă: este claustrofobă și are frică de înălțime.

Cât despre aventură în sine, aceasta a mărturisit: „Relația cu mama este foarte apropiată. N-o să fie ușor. Într-adevăr, va fi o parte frumoasă. Va fi și o parte foarte grea”.

Artista încă nu știe dacă s-a implicat în cea mai tare experiență din viața ei sau a făcut cea mai mare prostie acceptând acest proiect. Dan Capatos a liniștit-o și i-a spus că va afla răspunsul abia la final.

 

ADVERTISEMENT