Life

Alexandra Ungureanu dezvăluie dieta minune care o ajută să aibă o siluetă de invidiat: ”Cu calorii puține”

Alexandra Ungureanu, regimul ”magic” care îi este de mare ajutor pentru o formă fizică perfectă. Ce face mereu cântăreața.
21.02.2024 | 10:51
Alexandra Ungureanu dezvaluie dieta minune care o ajuta sa aiba o silueta de invidiat Cu calorii putine
Alexandra Ungureanu, regimul ”magic” care îi este de mare ajutor pentru o formă fizică perfectă. Ce face mereu cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu, dieta minune care o ajută să aibă o siluetă de invidiat. Câștigătoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, susține că este vorba de o alimentație foarte sănătoasă care are calorii puține.

Alexandra Ungureanu, regimul ”magic” care îi este de mare ajutor pentru o formă fizică perfectă. Ce face mereu cântăreața

Alexandra Ungureanu a vorbit despre regimul ”magic” care îi este de mare ajutor pentru o formă fizică perfectă. Ce face mereu cântăreața care a început să se îngrașe în urmă cu aproximativ 3 ani. De atunci a pus câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Vedeta a realizat că nu se simte tocmai bine în propria piele și a luat decizia să slăbească. A apelat la dieta scandinavă, considerată cea mai bună din lume pentru că nu are foarte multe restricții în privința alimentelor.

Această dietă a fost creată de Suzy Wengel, un dietetician și autor renumit în Danemarca. Planul de alimentație nu numără caloriile, ci calculează raportul de proteine, grăsime și carbohidrați. Fiecare masă trebuie să conțină cel puțin 4 tipuri de produse, de mărimea unui pumn.

ADVERTISEMENT

„Am avut o perioadă în care m-am îngrășat vreo șase-șapte kilograme. S-au pus treptat, câte două, de prin 2021 am început. Am avut și ajutoare, o dietă scandinavă, cu calorii puține, dar cu nutrienți și vitamine pentru că asta este, avem nevoie.

Nu pot să mă înfometez, să mănânc foarte slab caloric. Trebuie să fiu sigură că am aportul asigurat de vitamine și minerale”, a mărturisit Alexandra Ungureanu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu, despre felul în care arată

Alexandra Ungureanu a mai dezvăluit în urmă cu ceva vreme că nu este tocmai mulțumită de felul în care arată. Îndrăgita cântăreață vrea mai slăbească 6-7 kilograme, precizând că îi este greu să țină un regim foarte strict.

Frumoasa șatenă recunoaște că are un program haotic și că este mereu obosită. E un stres permanent la care este supusă datorită stilului de viață pe care îl are de când a apărut în urmă cu ani buni în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Nu poate să își aranjeze orele de mese și din păcate, acest lucru îi dăunează foarte mult. Alexandra Ungureanu ajunge să mănânce mult seara și acest lucru strică toate obiceiurile bune de peste zi. Vedeta nu mănâncă alimente nesănătoase, dar tot ajunge să se îngrașe.

ADVERTISEMENT