Life

Dieta care o ajută pe Carmen de la Sălciua să rămână în formă: ”Asta a funcționat la mine”

Regimul la care apelează Carmen de la Sălciua pentru a-și menține silueta. Care sunt secretele ce dau rezultate în cazul ei.
09.02.2024 | 09:35
Dieta care o ajuta pe Carmen de la Salciua sa ramana in forma Asta a functionat la mine
Regimul la care apelează Carmen de la Sălciua pentru a-și menține silueta. Care sunt secretele ce dau rezultate în cazul ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dieta care o ajută pe Carmen de la Sălciua să rămână în formă. Ce a funcționat pentru artista de muzică de petrecere și care sunt alimentele pe care le-a exclus definitiv din meniul zilnic, de o perioadă foarte lungă.

Regimul la care apelează Carmen de la Sălciua pentru a-și menține silueta. Care sunt secretele ce dau rezultate în cazul ei

Regimul la care apelează Carmen de la Sălciua pentru a-și menține silueta. Care sunt secretele ce dau rezultate în cazul ei. Bruneta încearcă să fie în formă pentru a se simți bine în propria piele, dar și pentru a arăta impecabil pe scenă.

ADVERTISEMENT

De ceva vreme nu mai consumă aproape deloc pâine și a exclus din alimentație băuturile acidulate. De asemenea, cântăreața de muzică de petrecere mănâncă dulciuri destul de rar și în cantități extrem de mici.

Sportul este un alt plus al artistei pentru a avea un regim echilibrat și sănătos. Mai mult, după ora 18:00 nu mai mănâncă nimic și bea pe cât posibil cât mai multă apă. Fosta soție a lui Culiță Sterp crede că toate acestea dau roade în cazul său.

ADVERTISEMENT

„Nu e o dietă fixă! Nu mai mănânc absolut nimic după ora 18. Consum peste 2 litri de apă, uneori și mai mult de 3 (dar mă forțez un pic)”, le-a spus Carmen de la Sălciua fanilor de pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, atentă la felul în care arată

„Am renunțat la pâine, cu excepția micului dejun… mănânc o felie de pâine dimineața cu ou și avocado. Încerc să mănânc totul atât cât să nu mă satur, în cantități mici… (am observat că ajută).

ADVERTISEMENT

Acidulat – nimic. Dulce – doar câte o guriță așa de poftă și de glicemie… Și… sport! Asta a funcționat la mine și în urmă cu câțiva ani. M-am reîntors la obiceiurile bune de atunci!”, a adăugat Carmen de la Sălciua.

Interpreta de muzică de petrecere a reușit să slăbească vara trecută destul de mult datorită obiceiurilor sănătoase. Recunoaște că nu este adepta dietelor stricte, dar cu toate acestea tot a putut să dea jos 12 kilograme.

ADVERTISEMENT

A luat această decizie pentru că nu se simțea bine și pentru că trebuia tot timpul să mascheze surplusul de greutate cu haine largi. Carmen de la Sălciua susținea în trecut că dulciurile sunt slăbiciunea sa, de aceea le evită pe cât posibil.

ADVERTISEMENT