News

Alexandru a fost ucis și abandonat pe un câmp. Sora sa l-a omorât dintr-un motiv incredibil

Alexandru a murit într-un mod cumplit, fiind ucis chiar de propria sa soră și abandonat pe un câmp din Bihor. Luminița a povestit totul fără să ascundă nimic.
10.02.2024 | 11:09
Alexandru a fost ucis si abandonat pe un camp Sora sa la omorat dintrun motiv incredibil
Alexandru a fost ucis și abandonat pe un câmp. Sora sa l-a omorât dintr-un motiv incredibil
ADVERTISEMENT

În urmă cu 48 de ore, corpul neînsuflețit al lui Alex era descoperit pe un câmp. A fost imediat alertată Poliția, iar anchetatorii au stabilit rapid că bărbatul fusese ucis. Singura necunoscută: cine e criminalul. Inițial, polițiștii au luat în considerare mai multe ipoteze, până și-au dat seama ce s-a întâmplat cu adevărat.

Alexandru a fost ucis și abandonat pe un câmp

Așadar, misterul s-a risipit rapid cu ajutorul unor camere de supraveghere, astfel că sora lui Alex, Luminița, a fost arestată imediat. Flancată de polițiști, femeia a fost prezentată în fața judecătorului de la Tribunalul Bihor, acolo unde și-a recunoscut vina.

ADVERTISEMENT

Deși spune că nu avea în plan să-și omoare fratele, cei doi s-au certat cumplit, astfel că soarta bărbatului a fost pecetluită. Femeia spune că fratele său era bețiv și refuza să muncească, astfel că a decis să-i pună capăt zilelor.

Conform Bihon.ro, femeia a fost surprinsă de camerele de supraveghere la ora 21:00 când mergea pe drumul dintre Oradea și Sântandrei, după care aceeași cameră a filmat cum femeia și-a îmbrâncit fratele și l-a tras pe un câmp.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat la doar câțiva metri de drum. Ulterior, femeia a scos o frânghie pe care o avea în geantă și și-a strangulat fratele. Ar fi durat mai bine de 20 de minute până în clipa în care bărbatul și-a dat ultima suflare și nu s-a mai zbătut.

Alexandru a fost strangulat de sora sa și abandonat pe câmp

Alexandru avea 42 de ani, iar cadavrul său a fost găsit în urmă cu câteva zile. Bărbatul mai avea trei surori, însă cea care l-a ucis a fost Luminița, sora mai mare cu 6 ani și cea care îl întreținea pe Alexandru de mulți ani, perioadă în care acesta nu făcea nimic.

ADVERTISEMENT

Acum, după ce și-a recunoscut vina, Luminița a fost reținută preventiv pentru 30 de zile. ”Iniţial s-au îmbrâncit, iar după câteva minute, inculpata a scos o frânghie pe care o avea în poşeta ei. A abandonat cadavrul, după ce s-a asigurat că acesta nu mai are puls”, a declarat Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al PT Bihor.

Anchetatorii au constatat că femeia reușise în primă instanță să ascundă bine cadavrul și să joace teatru în fața celorlalte două surori, însă un trecător, martor la incident, i-a dejucat planul. Mai mult, camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe de viață ale lui Alexandru, iar femeia nu a mai putut să se ascundă.

ADVERTISEMENT

”A doua zi s-a prezentat la locul de muncă. Cadavrul a fost descoperit de un martor”, a completat purtătorul de cuvânt al Poliției din Bihor. Conform legii, femeia va fi acuzată de omor asupra unui membru al familiei și riscă să rămână după spatele gratiilor 27 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: