News

Alexandru a murit alături de soția sa, într-un accident cumplit pe autostradă. Bărbatul era un cunoscut bucătar

Alexandru Laurențiu Giurcă a murit alături de soția sa Diana într-un accident cumplit pe Autostrada A1, pe sensul Bucureșt-Pitești, la kilometrul 74.
29.06.2023 | 11:44
Alexandru a murit alaturi de sotia sa intrun accident cumplit pe autostrada Barbatul era un cunoscut bucatar
Alexandru a murit alături de soția sa. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Vestea morții a fost dată pe pagina de Facebook a Centrului ”Christian” din cadrul Primăriei Târgu Jiu, acolo unde Diana Giurcă muncea. Soțul său era cunoscut în localitate drept un bucătar pasionat și talentat, care acum nu va mai avea ocazia să-și încânte clienții.

Alexandru a murit alături de soția sa

”Un anunț apăsător și cumplit ne-a făcut să amuțim. Cu adânc regret în suflet vă anunțăm de decesul prețuitei noastre colege, Diana Giurcă, alături de soțul ei, Alexandru, într-un teribil accident rutier. Echipa Centrului Christian este alături de membrii familiilor îndoliate, Dumnezeu să-i întărească în aceste momente dramatice. Rămân în urmă doi copii de vârstă preșcolară. Odihnă veșnică, Diana și Alexandru!”, se arată în mesajul transmis de colegii femeii.

ADVERTISEMENT

Așadar, conform Gorjexpress, Alexandru a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu mașina în glisiera mediană. În autoturism se aflau trei persoane, soții Alexandru și Diana și unul dintre copiii cuplului. Pompierii au intervenit rapid la fața locului și au încercat să le salveze viața persoanelor încarcerate.

“În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime. Dintre acestea 2 persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost și ea transportată la spital”, transmitea ISU Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Impactul violent i-a retezat picioarele lui Alexandru, care a murit la scurt timp după ce a fost preluat de ambulanță. Soția sa, Diana, a murit după 30 de minute, din cauza rănilor. Alexandru Laurențiu Giurcă era bucătar la mai multe restaurante cunoscute din Târgu Jiu.

Un accident la fel de tragic, în care și-au pierdut viața doi soți alături de copilul lor nenăscut, s-a petrecut în Cluj. Cei doi soți erau căsătoriți de mai puțin de o lună și erau polițiști în Cluj-Napoca. Se pare că șoferul a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de o cisternă, într-o curbă.

ADVERTISEMENT

Victimele sunt Ana Maria Ghiran și Lucas Eduard. Pagina de Facebook a IPJ Cluj a fost împânzită de numeroase mesaje de condoleanțe după această tragedie. Accidentul s-a produs în localitatea Șaula din județul Cluj, în curba denumită de localnici ”curba morții”.

“Doi tineri polițiștii, soț și soție de abia o lună de zile, au decedat pe loc în urma impactului cu o autocisternă. Echipele de descarcerare venite la fața locului au putut doar constata decesul celor doi agenți de poliție. Ana Maria Ghiran, de 24 de ani și soțul ei de 23 de ani, se aflau în serviciu activ la Poliția Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Ana Maria a lucrat în trecut la Poliția Rutieră Huedin. A fost un agent rutier model căruia, ori de câte ori i-am solicitat sprijinul, nu a ezitat să își facă meseria exemplar”, se arată în mesajul postat de Diaspora Europeană pe pagina de Facebook. Acum, familia se pregătește de înmormântare și colegii celor doi polițiști sunt în stare de șoc.

ADVERTISEMENT