Life

Alexandru Arșinel, declarații de pe patul de spital. Cum se simte, după ce a fost internat iar

28.04.2021 | 23:21
Alexandru Arsinel declaratii de pe patul de spital Cum se simte dupa ce a fost internat iar
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel se află internat la spital după ce atât el, cât și soția lui s-au infectat cu SARS – CoV – 2, iar actorul a vorbit despre starea sa de sănătate în cadrul unei emisiuni TV. 

Marele actor s-a vaccinat cu o lună înainte de a se îmbolnăvi de Covid-19, însă boala nu i-a provocat simptome grave, în ciuda vârstei înaintate (81 de ani) și a altor afecțiuni pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Soții Arșinel au fost externați săptămâna trecută, însă actorul s-a internat din nou după ce s-a simțit rău în urmă cu câteva zile. Din fericire, medicii spun că acesta se va putea întoarce acasă cât de curând.

Alexandru Arșinel, declarații de pe patul de spital. Cum se simte, după ce a fost internat iar

Alexandru Arșinel l-a contactat pe prezentatorul de la Prima TV Cristi Brancu chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă, în direct de pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

În timpul unei discuții legate de o piesă de teatru, cu Valentina Fătu și Vasile Muraru, Cristi Brancu a fost sunat de marele actor, aflat în salonul de la spital și urmârind emisiunea. Arșinel l-a asigurat pe prezentator că se simte foarte bine și că nu există motive de îngrijorare.

„Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”, a declarat Alexandru Arșinel în cadru emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel și soția lui au fost vaccinați cu ambele doze de vaccin anti-Covid, amândoi primind serul Pfizer. Medicii sunt de părere că vaccinul i-a scăpat de formele severe ale bolii, mai ales că au o vârstă înaintată.

În plus, actorul a suferit în trecut un infarct și un transplant de rinichi, așa că riscurile ar fi fost mari în cazul unei îmbolnăviri, dacă nu ar fi ales să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

„Hai să zic că e o formă ușoară spre medie, doctorii îmi verifică simptomele, evoluția, mi-au spus că în mod special la cazul meu și al soției mele au înregstrat câștiguri deosebit de pozitive. Mi-a părut bine, pentru că este vorba de pielea mea”, a declarat Alexandru Arșinel în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT