Life

Alexandru Arșinel, probleme de sănătate după vindecarea de Covid-19. Cum se simte marele actor

Alexandru Arșinel are probleme de sănătate după vindecarea de Covid-19 și merge săptămânal la control, chiar dacă a scăpat de boală.
02.06.2021 | 15:18
Alexandru Arsinel probleme de sanatate dupa vindecarea de Covid19 Cum se simte marele actor
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel are probleme de sănătate după vindecarea de Covid-19 și trebuie să meargă în fiecare săptămână la spital.

Virusul SARS – CoV – 2 i-a provocal lui Arșinel mai multe probleme decât avea înainte. Astfel, marele actor este nevoit să meargă des la spital pentru a primi oxigen.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel, probleme de sănătate după vindecarea de Covid-19

Alexandru Arșinel are probleme grave de sănătate după infectarea cu coronavirus, chiar dacă s-a vindecat de câteva săptămâni.

Actorul trebuie să facă vizite la spital în fiecare săptămână pentru a primi oxigen. În același timp, Alexandru Arșinel este fericit că s-a vaccinat anti-Covid, pentru că a făcut o formă ușoară a bolii.

ADVERTISEMENT

Marele actor știe că vaccinarea l-a ajutat foarte mult, altfel nu ar fi trecut atât de ușor prin boală, judecând după problemele de sănătate pe care le are, dar și vârsta înaintată.

„Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permite-ţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale.

ADVERTISEMENT

Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen.

O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a declarat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, Arșinel a mai spus că urmează două tratamente: cel pentru îndepărtarea efectelor post-Covid și cel pentru buna funcționare a rinichiului. În urmă cu opt ani, actorul a suferit un transplant de rinichi.

Alexandru Arșinel va împlini vârsta de 82 de ani pe 4 iunie și ar vrea să meargă la munte, la aer curat, cu această ocazie, după cum a mai declarat pentru sursa citată anterior.

Alexandru Arșinel, infectat cu coronavirus

Alexandru Arșinel a stat aproape o lună în spital din cauza infectării cu coronavirus. Din fericire, artistul s-a vaccinat anti-Covid înainte de a se îmbolnăvi, astfel că a făcut o formă ușoară a bolii.

Deși vârsta înaintată și bolile cu care se confruntă i-ar fi fost fatale, Arșinel a reușit să învingă boala cu succes și este foarte fericit că a apucat să facă ambele doze de vaccin.

La scurt timp după externare, Alexandru Arșinel și-a reluat activitatea artistică și a revenit pe scenă, semn că se simte mult mai bine.

ADVERTISEMENT