Sport

Alexandru Băluță a fost pus la zid după FCSB – FC Voluntari 0-0: ”Nicio pasă bună, niciun dribling, nimic!”

FCSB nu a reușit să treacă de Voluntari în etapa cu numărul 13 a Superligii. Alexandru Băluță a semnat cea mai importantă ocazie a gazdelor, însă jocul său nu a convins.
23.10.2023 | 09:48
Alexandru Baluta a fost pus la zid dupa FCSB  FC Voluntari 00 Nicio pasa buna niciun dribling nimic
Alexandru Mihail Baluta și Ljuban Crepulja în meciul de fotbal dintre FCSB și FC VOLUNTARI, contând pentru SUPERLIGA SUPERBET, desfășurat pe Stadionul Arena Națională din București, duminică 22 octombrie 2023. © FOTO: Gică FLUȘTER/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Etapa numărul 13 a fost cu ghinion pentru FCSB. Echipa lui Gigi Becali nu a reușit să treacă de Voluntari în ciuda faptului că a asediat poarta adversă. În minutele de prelungire, formația antrenată de Charalambous a fost aproape de o victorie nesperată, însă Băluță a trimis în bară.

Alexandru Băluță, făcut praf după FCSB – Voluntari: ”Era confuz”

“În repriza a doua au fost ceva ocazii, cea mai mare fiind bara lui Băluță din minutul 90+5. Mă așteptam să nu marcheze, era un jucător care din momentul în care a intrat până în acea clipă ziceai că nu știe ce trebuie să joace.

ADVERTISEMENT

Era confuz cu jocul, nu avea niciun fel de încredere, nicio pasă bună, niciun dribling, nimic! Totul greșit. În partea dreaptă l-ai avut pe Rotariu în prima repriză, apoi a intrat Băluță, care a trecut și vârf pe final. Jucătorii n-au înțeles nimic, nimeni n-a înțeles nimic din meciul ăsta”, a spus Basarab Panduru pentru OrangeSport.

Prestația lui Băluță a fost intens criticată de către fostul stelist. Basarab Panduru se așteaptă de la mai multe din partea fostului jucător al Universității Craiova. Înainte de plecarea în Cehia, Băluță avea golul în sânge. În ultimul sezon pentru olteni a reușit să înscrie de 11 ori.

ADVERTISEMENT

Băluță a avut o bară în prelungiri

Băluță a venit în acest an la FCSB după 3 sezoane petrecute în Ungaria. În perioada în care a activat la Puskas, Băluță a reușit să înscrie de 13 ori în 72 de partide. La echipa lui Becali, golul întârzie să apară. Alex Băluță nu are nicio reușită în tricoul roș-albastru în 9 partide.

Colegul lui Alexandru Băluță, Andrea Compagno trece și el printr-o criză de formă. Italianul a avut mai multe ocazii pentru a-și trece echipa în avantaj, însă nu a reușit să deschidă scorul. Prestația lui Compagno a determinat banca tehnică să îl scoată din teren în minutul 64.

ADVERTISEMENT

În locul lui Compagno a intrat Miculescu. Luat la ochi de către Gigi Becali pentru faptul că nu reușește să se impună în prima echipă, Miculescu a avut din nou o evoluție ștearsă. Fostul jucător al celor de la UTA are un singur gol în 12 meciuri jucate.

Duelul cu formația din Voluntari a marcat debutul lui Dorin Rotariu. Lăudat de către patron pentru nivelul său de joc, Rotariu nu a prins decât 45 de minute în primul său meci la FCSB. În locul său a intrat Băluță, autorul cele mai mari ocazii a meciului.

ADVERTISEMENT

FCSB – Voluntari s-a terminat 0-0, iar echipa lui Gigi Becali a ajuns la 30 de puncte în 13 dueluri. FCSB are 9 victorii, 3 egaluri și o înfrângere în acest sezon. Următorul meci al roș-albaștrilor va fi contra lui Petrolul, pe 28 octombrie.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul - FCSB