Fotbal intern

Alexandru Cicâldău continuă să îi ceară sfaturi lui Gică Hagi:„Când am nevoie îl contactez” + „Abia aștept să fiu din nou lângă Nistor”

06.04.2020 | 14:00
Alexandru Cicaldau continua sa ii ceara sfaturi lui Gica HagiCand am nevoie il contactez  Abia astept sa fiu din nou langa Nistor
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău este cel mai în formă jucător al Universității Craiova în actualul sezon și a mărturisit că uneori îi mai cere sfaturile lui Gică Hagi, fostul său antrenor de la Viitorul.

Alexandru Cicâldău îi cere sfaturi de la Gică Hagi

Alexandru Cicâldău a făcut mai multe destăinuiri, printre care și faptul că îi cere în continuare sfaturi de la Gică Hagi, fostul său antrenor de la Viitorul:

ADVERTISEMENT

„La Viitorul am făcut junioratul, acolo am fost de la 12 ani și până când am venit la Craiova am fost acolo. Îmi place și orașul Constanța, unde am stat atâția ani. Am o părere foarte bună despre Gică Hagi, cum cred că majoritatea o au.

Pe mine m-a și crescut ca fotbalist. Ceea ce sunt astăzi i se datorează și lui. Este un om care înseamnă foarte mult pentru mine. Am mai vorbit cu Gică Hagi și când mai am nevoie de vreun sfat îl contactez”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașului îi e dor de Dan Nistor

Alexandru Cicâldău a povestit cum se descurcă în perioada în care e izolat la domiciliu și a recunoscut că îi este foarte dor de Dan Nistor, fostul căpitan al lui Dinamo:

„E greu să stai izolat, dar asta trebuie să facem în momentele astea. Încă nu știm când ne reluăm activitatea. Așteptăm și noi să se decidă ceva. Orice fotbalist își dorește să se joace în continuare, de unde a rămas campionatul. Cel mai mult îmi lipsește să fiu pe teren.

ADVERTISEMENT

Fac exercițiile pe care ni le-a dat preparatorul fizic, alerg și fac și exerciții de forță în casă. Abia aștept să fiu din nou lângă Nistor. Mă simt bine alături de el și pe teren, dar și în afara lui. Eu cred că sunt apropiat cu toți colegii”.

„Nu știu dacă se va relua campionatul cu sau fără suporteri, dar să fîe bine și cât mai curând. Am jucat de atâtea ori din trei în trei zile, iar dacă ne pregătim bine, cu siguranță nu ne va fi greu”, a mai spus Alexandru Cicâldău.

ADVERTISEMENT