Alexandru Cicâldău s-a accidentat în meciul Universitatea Craiova – Botoșani! Mijocașul n-a mai putut continua și a fost înlocuit cu Vătăjelu

Iuliana Spirache   
în Universitatea Craiova
05/12/2019, 19:52
Alexandru Cicâldău s-a accidentat în meciul Universitatea Craiova – Botoșani! Mijocașul n-a mai putut continua și a fost înlocuit cu Vătăjelu
Alexandru Cicâldău într-un duel cu Daniel Benzar. Mijlocașul Universității Craiova s-a accidentat în meciul cu FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu

Alexandru Cicâldău, marcatorul golului al doilea al celor de la Universitatea Craiova din meciul cu FC Botoșani, s-a accidentat în minutul 84 al meciului din etapa a 19-a, iar Victor Pițurcă a fost nevoit să-l înlocuiască pe mijlocașul oltenilor.

Alexandru Cicâldău s-a accidentat în meciul Universitatea Craiova – Botoșani

Alexandru Cicâldău s-a întins pe gazon și a transmis că simte dureri în zona genunchiului piciorului stâng, iar oltenii au avut noroc deoarece Victor Pițurcă efectuase până în minutul 84 doar două schimbări. Astfel, fostul selecționer al României l-a scos pe Alexandru Cicâldău și l-a introdus în locul său pe Bogdan Vătăjelu.

Internaționalul român nu a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi suprafața de joc, semn că accidentarea acestuia nu este una foarte serioasă și Victor Pițurcă a decis să nu riște pentru a nu-l pierde pe fotbalist pentru meciul cu Astra Giurgiu din etapa 20.

Cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro, Alexandru Cicâldău a ajuns la Universitatea Craiova pe 6 iulie 2018, după ce Mihai Rotaru a plătit un milion de euro celor de la Viitorul, și mai are contract cu formația din Bănie până în vara anului 2022.

În sezonul 2019 – 2020 a jucat 21 de meciuri pentru Universitatea Craiova, dintre care 14 în campionatul inter, 5 în Europa League și două în Cupa României. Acesta are și cinci goluri înscrise pentru formația din Bănie și 4 pase decisive.

După 19 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020, Universitatea Craiova se află pe locul 3, cu 34 de puncte, la patru în spatele liderului CFR Cluj. Echipa lui Victor Pițurcă are 10 victorii, patru remize și cinci înfrângeri în campionat.

Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova are loc duminică, 8 decembrie, de al ora 20.30, în etapa 20, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.


  • Cota BETANO pentru Astra Giurgiu – Universitatea Craiova. 2.55 este cota pentru o victorie a oltenilor. Vezi aici toate cotele!

 

Închide ×