Sport

Sorin Cârțu, descumpănit după eșecul Universității Craiova în fața lui CFR Cluj: „Noi suntem mama bună care îi ajută pe toți”

Sorin Cârţu a fost dezamăgit de eşecul Universităţii Craiova cu CFR Cluj, spunând că oltenii ţin în joc contracandidatele la locul secund.
26.04.2024 | 11:15
Sorin Cartu descumpanit dupa esecul Universitatii Craiova in fata lui CFR Cluj Noi suntem mama buna care ii ajuta pe toti
Sorin Cârțu, descumpănit după eșecul Universității Craiova în fața lui CFR Cluj: „Noi suntem mama bună care îi ajută pe toți”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 pe terenul Universităţii Craiova şi a revenit puternic în lupta pentru locul doi. Oltenii au ratat o şansă imensă de a-şi cimenta poziţia secundă, în lupta cu CFR şi Farul Constanţa.

Sorin Cârțu, descumpănit după eșecul Universității Craiova în fața lui CFR Cluj: “Noi suntem mama bună care îi ajută pe toţi”

Sorin Cârţu a comentat la FANATIK SUPERLIGA înfrângerea oltenilor, spunând că e păcat de faptul că irosesc atât de uşor momentele bune şi îşi reactivează adversarii oferind pe tavă punctele:

ADVERTISEMENT

Obiectivul nostru este locul doi, este clar. L-am anunţat de mai mult timp. Puteam să îl consolidăm şi am dat cu picioare unor situaţii foarte bune şi, în special, pe meciuri de casă, pe teren propriu. 

Nu doar la meciul cu CFR Cluj, ci şi cu Farul. Pe Farul i-am băgat în joc. Noi reactivăm adversarii. Aşa am făcut cu Farul, aşa şi cu CFR. Le-am dat apă vie după înfrângerea dură cu Farul. Noi suntem mama bună care îi ajută pe toţi.

ADVERTISEMENT

“Noi am pus presiune mare pe ei când a fost 1-0, după ce au dat gol”

Când realizăm ceva, realizăm cu mai multă suferinţă. În prima repriză, nici noi, nici CFR nu am… Parcă am intrat cu gândul de a nu pierde partida, nu de a câştiga. Cea mai periculoasă acţiune a fost dintr-o degajare a lui Popescu.

Repriza a doua a fost mult mai activă. Iar cei care au fost mai eficienţi au fost CFR Cluj. Noi am pus presiune mare pe ei când a fost 1-0, după ce au dat gol.

ADVERTISEMENT

Am avut şi noi situaţii prin Creţu, prin Soiri în ultimele minute, dar au reuşit să puncteze la o fază în care mingea a rămas cu puţin noroc. Este demn de multă naivitate.

“Putea fi evitat acel gol cu puţină atenţie”

Am văzut jucători statici, n-am jucat acel moment defensiv. Zajkov l-a lăsat foarte uşor pe adversar să întoarcă balonul la venirea lui Bîrligea. Putea fi evitat acel gol cu puţină atenţie.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut ocazii mai clare în repriza a doua decât ale noastre. Mi-a plăcut atitudinea şi prezenţa în joc a lui Houri, Baiaram. Markovic a avut atitudine, dar nu a fost decisiv”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: