Sport

Alexandru Cicăldău și-a ales favorita la Farul – Universitatea Craiova, duelul fostelor sale echipe: „Un singur lucru mai îmi doresc, să câștige campionatul!”. Video

Alexandru Cicăldău, fostul mijlocaș al „alb-albaștrilor”, le-a transmis un mesaj foștilor săi colegi înainte de Farul Constanța - Universitatea Craiova.
08.04.2023 | 18:48
Alexandru Cicaldau sia ales favorita la Farul  Universitatea Craiova duelul fostelor sale echipe Un singur lucru mai imi doresc sa castige campionatul Video
Alexandru Cicăldău, cu sufletul alături de olteni. Dorința mijlocașului înainte de Farul - Universitatea Craiova: „Mi s-au împlinit toate până acum”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicăldau și-a ales favoriții înaintea confruntării dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova, iar mijlocașul trecut pe la ambele formații le ține pumnii oltenilor în lupta pentru titlu. Internaționalul român a mărturisit că vrea să îi vadă pe elevii lui Eugen Neagoe ridicând trofeul de campioană.

Alexandru Cicăldău și-a pus o dorință înaintea partidei Farul Constanța – Universitatea Craiova: „Să câștige campionatul”

Farul Constanța primește vizita Universității Craiova pe stadionul din Ovidiu, de la ora 20:30, iar oltenii sunt motivați la maxim să câștige cele trei puncte. În cazul unui rezultat de egalitate sau înfrângere cu trupa lui Gică Hagi, formația din Bănie riscă să iese din lupta pentru titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicăldău le ține pumnii „alb-albaștrilor” și speră să îi vadă campioni la finalul sezonului 2022-2023 din SuperLiga. Mijlocașul transferat în vara anului 2021 la Galatasaray le-a transmis un mesaj foștilor colegi prin intermediul relețelor de socializare.

Internaționalul român și-a trecut în palmares un titlu de campioană a României cu formația lui Gică Hagi în sezonul 2016-2017. Alexandru Cicăldău nu a reușit să repete performanță la Universitatea Craiova în cele trei sezoane petrecute la gruparea din Bănie, însă speră ca oltenii să aducă trofeu pe stadionul „Ion Oblemenco” cât mai curând.

ADVERTISEMENT

„Mi s-au împlinit toate lucrurile până acum! Îmi mai doresc un singur lucru: să câștige Craiova campionatul”, a fost mesajul lui Alexandru Cicâldău postat pe pagina de Facebook oficială a Universității Craiova înaintea confruntării cu Farul Constanța. VEZI VIDEO AICI

Farul Constanța – Universitatea Craiova, meci crucial pentru olteni: „Dacă pierdem, campionatul e cam pa”

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a pus „lupa” pe derby-ul Farul – Universitatea Craiova la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele oltenilor a declarat că elevii lui Eugen Neagoe trebuie să câștige cele trei puncte pentru a rămâne în lupta pentru titlu.

„Depinde de obiectiv. Într-adevăr, dacă pierdem meciul, campionatul e cam pa, ar fi distanță mare între noi și Farul. Dar dacă nu pierzi, ai în continuare șanse că sunt șapte meciuri și se pot întâmpla multe”.

ADVERTISEMENT

„Orice echipă poate să facă trei-patru victorii consecutive și atunci se ridică. Toți care suntem concurenți suntem capabili de așa ceva. Îți dai seama că te duci la vreo zece puncte. Nu o să joace Istvan și cu Screciu. Au niște leziuni fibrilare. A lui Screciu nu e foarte gravă, dar nu poate juca. Bairam joacă.

La el a fost doar o contractură foarte puternică. Crețu avea și el o jenă într-o zonă a piciorului, dar s-a antrenat normal. Farul e favorită și are două din trei. Sunt convins că știe Hagi ce trebuie să facă, are atâta experiență și el în fotbal ca antrenor. Știe să abordeze partide de felul ăsta”, a declarat președintele oltenilor.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru ”ambele echipe înscriu” la Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT