Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cîrțu a pus “lupa” pe derby-ul Farul – Universitatea Craiova. Doi jucători importanți, out: “N-o să joace”. Video exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a prefațat meciul de totul sau nimic pentru Universitatea Craiova, din deplasare cu Farul
07.04.2023 | 21:58
Sorin Cirtu a pus lupa pe derbyul Farul  Universitatea Craiova Doi jucatori importanti out No sa joace Video exclusiv
Universitatea Craiova e pe locul 4 în SuperLiga, la 7 puncte de Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu i-a motivat pe jucătorii lui Eugen Neagoe înainte de meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova, însă a anunțat că „leii” au două probleme de lot.

Sorin Cârțu, înainte de Farul – Universitatea Craiova: „Un meci în care trebuie să ne dăm examenul de maturitate”

Sorin Cârțu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre importanța meciului cu Farul: „Depinde de obiectiv. Într-adevăr, dacă pierdem meciul, campionatul e cam pa, ar fi distanță mare între noi și Farul. Dar dacă nu pierzi, ai în continuare șanse că sunt șapte meciuri și se pot întâmpla multe”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI 

Oficialul Universității Craiova consideră că acest play-off va fi în continuare foarte echilibrat, însă o victorie ar putea să le dea aripi oltenilor: „Orice echipă poate să facă trei-patru victorii consecutive și atunci se ridică. Toți care suntem concurenți suntem capabili de așa ceva. Îți dai seama că te duci la vreo zece puncte”.

Președintele clubului nu vrea să pună presiune și aduce aminte din nou de conflictul cu Mirel Rădoi: „Nu vorbesc eu cu jucătorii. Am mai vorbit și mi-a zis un antrenor că am înțeles greșit mesajul pe care mi l-a transmis”.

ADVERTISEMENT

Ce absențe are U Craiova pentru meciul cu Farul: „Nu o să joace Istvan cu Screciu”

Sorin Cârțu a trecut în revistă și problemele de lot cu care se confruntă Eugen Neagoe„Nu o să joace Istvan și cu Screciu. Au niște leziuni fibrilare. A lui Screciu nu e foarte gravă, dar nu poate juca. Bairam joacă. La el a fost doar o contractură foarte puternică. Crețu avea și el o jenă într-o zonă a piciorului, dar s-a antrenat normal”.

Fosta mare glorie a Universității Craiova i-a lăudat pe „marinari” și a transmis un mesaj foarte important către jucătorii Craiovei: „Farul e favorită și are două din trei. Sunt convins că știe Hagi ce trebuie să facă, are atâta experiență și el în fotbal ca antrenor. Știe să abordeze partide de felul ăsta.

ADVERTISEMENT

Ei pot gestiona diferență asta de puncte pe care o au și e greu tot timpul să joc contra lor. Într-adevăr cred că e un meci în care să ne dăm examenul de maturitate. Totuși suntem o echipă care a fost în fiecare an în lupta asta pentru campionat”, a mai spus fostul antrenor.

„Puteam să câștigăm și într-un fel ne-au nemulțumit rezultatele”

Universitatea Craiova a reușit două remize cu FCSB și CFR Cluj, însă Cârțu crede cu tărie că „leii” meritau mai mult: „Ca stare de spirit eu cred că suntem într-o poziție bună, având în vedere că am avut două meciuri în care n-am pierdut, iar jocul nostru a fost convingător. Am avut așa continuitate și conținut. Puteam să câștigăm și într-un fel ne-au nemulțumit rezultatele. Dacă aveam acum două victorii consecutive nu supăram pe nimeni și distanța era mai mică”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu și-a adus aminte și de modul în care s-a câștigat titlul în SuperLiga în ultimele sezoane: „Au fost campioni care au ieșit cu 5-6, 7-8 meciuri câștigate în minutul 90. Și alții, nu numai CFR-ul. Îți dai seama sunt vreo 20 puncte pe care le iei când câștigi 7-8 meciuri în minutul 90. Ivan e foarte bine. Așa îi așteptăm pe toți, în vână maximă. Vâna noastră, oltenească”. 

Fanatik SuperLigeste LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK. Emisiunea exclusivităților din fotbalul romînesc poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:30

ADVERTISEMENT