Sport

Alexandru Crețu, sfătuit de impresar să nu meargă la FCSB: „O sărăcie de ofertă, e sinucidere sportivă”

Impresarul lui Alexandru Crețu pune tunurile pe Gigi Becali și îl sfătuiește pe fundaș să refuze oferta FCSB-ului. „E sinucidere curată”, susține agentul sârb.
26.05.2021 | 17:10
Alexandru Cretu sfatuit de impresar sa nu mearga la FCSB O saracie de oferta e sinucidere sportiva
ADVERTISEMENT

Rămas liber de contract după despărțirea de echipa slovenă Maribor, Alexandru Crețu ar fi tentat să accepte oferta făcută de Gigi Becali – 15.000 de euro pe lună, plus 100.000 drept primă de instalare – și să îmbrace tricoul roș-albastru din sezonul viitor.

Cu toate acestea, agentul său, Zvonko Milojkovic, îl sfătuiește să se gândească de două ori înainte să semneze cu FCSB. „E sinucidere sportivă și financiară. Dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani” susține sârbul, dezvăluind, totodată, că fundașul de 28 de ani este dorit insistent în zona Golfului, pe o sumă mult mai mare.

ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK dezvăluia încă de la începutul lunii aprilie că latifundiarul din Pipera a fost impresionat de evoluțiile sale atât pentru slovenii de la Maribor, cât și în tricoul echipei naționale, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Impresarul lui Alexandru Crețu pune tunurile pe Gigi Becali. Fundașul, sfătuit să refuze oferta FCSB-ului

Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua. E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine.

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. E o sărăcie de ofertă. Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa.

Să nu mai vorbim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani. Am avut cinci oferte mai mari.

ADVERTISEMENT

E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională. 100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă.

Dacă se duce la Steaua (n.r. FCSB) nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curată pentru el. Gigi Becali este cea mai proastă creație a lui Victor Pițurcă. El a distrus pe toată lumea, doar lui Pițurcă nu poate să-i zică nimic, el l-a făcut”, a declarat impresarul lui Alexandru Crețu, Zvonko Milojkovic, pentru As.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea, primul transfer bifat de Gigi Becali după instalarea lui Dinu Todoran

Până să ajungă la o înțelegere cu Alexandru Crețu, Gigi Becali și-a asigurat serviciile mijlocașului ofensiv Andrei Cordea (21 de ani). Legitimat la Academica Clinceni, acesta a reușit patru goluri și trei pase decisive în cele 33 de meciuri disputate în actualul sezon și va ajunge la FCSB imediat după meciul de pe „Ion Oblemenco”, împotriva Universității Craiova.

Așa este, cred că o să-l iau. Copilul nu vine acum, stă să joace la Clinceni, că vor să termine pe locul 5. Cred că îl voi lua, a fost doar o discuție, vorbim mai multe după meciul lor cu Craiova”, a declarat patronul roș-albaștrilor.

Crescut de FC Ardealul, Andrei Cordea a fost cumpărat de Novara U19, în schimbul sumei de 70.000 de euro, dar nu a reușit să se impună și, după aproape doi ani petrecuți în Italia, s-a întors pe plaiurile mioritice, la Hermannstadt, sub formă de împrumut, ca mai apoi să ajungă la Academica, din postura de jucător liber de contract.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT