Life

Alexandru Dobrescu spune că se va căsători cu Cristina Cioran, după ce vedeta a anunțat despărțirea: “E femeia vieții mele”

După ce Cristina Cioran a anunțat despărțirea de tatăl fetiței sale, Alexandru Dobrescu a declarat că urmează să se căsătorească cu ea.
10.11.2022 | 22:34
Alexandru Dobrescu spune ca se va casatori cu Cristina Cioran dupa ce vedeta a anuntat despartirea E femeia vietii mele
Alexandru Dobrescu susține că se va căsători cu Cristina Cioran. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandru Dobrescu a anunțat că va face nunta cu Cristina Cioran, deși actrița a anunțat recent despărțirea. Evenimentul ar urma să aibă loc în viitorul apropiat.

Alexandru Dobrescu susține că el și Cristina Cioran se vor căsători. Actrița a confirmat recent despărțirea

După ce Cristina Cioran a confirmat despărțirea de tatăl fetiței ei, Alexandru Dobrescu susține că cei doi se vor căsători și că au stabilit și detaliile pentru nuntă.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost cerută în căsătorie acum câteva săptămâni, însă a confirmat apoi despărțirea de partener.

Alexandru Dobrescu a mai spus că cei doi se iubesc foarte mult și că au existat speculații privind despărțirea, însă nu sunt adevărate.

ADVERTISEMENT

“Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume.

După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta chiar a spus că el și partenera lui s-au mutat într-un nou apartament.

Nunta celor doi va avea loc foarte curând, după cum a dezvăluit partenerul fostei prezentatoarei TV. În curând, cei doi vor da mai multe detalii despre marele eveniment din viața lor.

“E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect.

ADVERTISEMENT

O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră. (…)

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a explicat Alexandru Dobrescu.

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului ei

Săptămâna trecută, Alexandru Dobrescu a scris un mesaj care a ridicat câteva semne de întrebare în rândul internauților.

Mai exact, acesta a distribuit un video de la Știrile Kanal D, alături de mesajul: “A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”.

Blondina a declarat, pentru FANATIK, că există, într-adevăr, tensiuni între ea și iubitul ei, dar nu a spus dacă este vorba sau nu despre o separare. “E o ciondăneală”, a declarat atunci vedeta.

Ulterior, Cristina Cioran a revenit cu mai multe detalii și a spus că ea și Alex Dobrescu au decis să ia o pauză.

“Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii.”, a mai declarat actrița pentru FANATIK.

În cadrul unui interviu la un post TV, Cristina Cioran a fost întrebată de ce s-a despărțit de Alexandru Dobrescu. Vedeta a spus că nu a fost nimic extraordinar și că cei doi nu se mai înțelegeau.

“Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: