Sport

Alexandru Maxim, gol spectaculos în Turcia! Românul de la Gaziantep a înscris din lovitură liberă. Video

Alexandru Maxim a marcat un gol spectaculos în Turcia! Mijlocașul român a înscris direct din lovitură liberă pentru Gaziantep.
21.04.2024 | 23:08
Alexandru Maxim gol spectaculos in Turcia Romanul de la Gaziantep a inscris din lovitura libera Video
Alexandru Maxim a înscris din lovitură liberă pentru Gaziantep. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Gaziantep dispută duminică după-amiază un meci foarte important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Fosta echipă a lui Marius Șumudică primește vizita lui Kasimpasa, în etapa a 33-a din Superliga Turciei. Gazdele au început meciul în forță.

Alexandru Maxim, gol spectaculos în Turcia! Românul de la Gaziantep a înscris din lovitură liberă

Gaziantep a deschis rapid scorul în meciul cu Kasimpasa, ocupanta poziției a 7-a în campionatul Turciei. Alexandru Maxim a ieșit la rampă în minutul 6. Mijlocașul român de profil ofensiv a înscris direct din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

Poziția din care a înscris Alex Maxim nu a fost deloc una ușoară. Fotbalistul retras din naționala României a trimis pe lângă zid, iar mingea a atins pământul înainte de a trece de portarul Gianniotis și a intra în poartă.

Alexandru Maxim a marcat al 3-lea gol al sezonului în meciul cu Kasimpasa. Fotbalistul român în vârstă de 33 de ani are și 6 pase decisive în tricoul lui Gaziantep în actuala stagiune. Maxim are o cotă de piață de 1,2 milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Românii de la Gaziantep, titulari contra lui Kasimpasa

Selcuk Inan este antrenorul care l-a înlocuit pe Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep. Tehnicianul turc i-a trimis titulari în teren la partida cu Kasimpasa pe toți fotbaliștii români din lot: Florin Niță, Deian Sorescu, Alexandru Maxim și Denis Drăguș.

Principalul obiectiv al lui Gaziantep îl reprezintă salvarea de la retrogradare. Fosta echipă a lui Marius Șumudică ocupa locul 18 înainte de meciul cu Kasimpasa, cu 31 de puncte în 33 de meciuri, poziție care duce direct în liga secundă din Turcia.

ADVERTISEMENT

Optimismul predomină în cadrul clubului din Gaziantep. Șefii turci au încredere că echipa lor va putea să se salveze de la retrogradare. Mai mult decât atât, bașkanii lui Gaziantep au anunțat prime uluitoare în cazul în care clubul lui Selcuk Inan își va îndeplini obiectivul.

Presa din Turcia a anunțat că fiecare jucător și membru din staff-ul lui Gaziantep va primi suma de 30.000 de euro. Nu vor conta nici numărul de meciuri și nici numărul de minute ale fotbaliștilor pe parcursul sezonului.

ADVERTISEMENT

„A văzut toată lumea ce puteți face și de aceea credem în voi. În calitate de primar, vă rog să luptați și să păstrați această echipă în prima ligă. Toată lumea din această regiune, de la bătrâni până la tineri, are nevoie de voi. Gaziantep este mereu cu voi, amintiți-vă asta”, a spus primarul orașului Sehitkamil, Umut Yilmaz

ADVERTISEMENT