Sport

Mitriță, repriză de coșmar în FCSB – U Craiova. Greșeli decisive la golurile roș-albaștrilor

Alexandru Mitirță a fost omul negru al Universității Craiova la fazele din care FCSB a făcut 2-0.
02.09.2023 | 22:17
Mitrita repriza de cosmar in FCSB  U Craiova Greseli decisive la golurile rosalbastrilor
Mitriță, repriză de coșmar în FCSB - U Craiova. Greșeli decisive la golurile roș-albaștrilor. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început ca din tun derby-ul cu Universitatea Craiova. Darius Olaru a deschis scorul în minutul 13, după o eroare făcută de vedeta oltenilor, Alexandru Mitriță. Același Mitriță a greșit și la golul de 2-0, marcat de Risto Radunovic. – vezi VIDEO

Alexandru Mitriță, greșeli grave în prima repriză a derby-ului FCSB – Universitatea Craiova

Darius Olaru a marcat al treilea său gol din acest sezon în derby-ul de pe Ghencea cu Univesitatea Craiova. Reușita căpitanului roș-albaștrilor a venit în minutul 13, după o pasă excelentă a lui Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Mingea a ajuns însă la „decarul” FCSB-ului după ce a fost pierdută de Alexandru Mitriță, „motorul” de până acum al oltenilor în acest sezon. Reușita de 1-0 a FCSB-ului nu a trezit-o pe echipa lui Laurențiu Reghecampf, ba din contră.

Opt minute mai târziu, același Alexandru Mitriță a pierdut o nouă minge în preajma careului propriu, permițându-le astfel roș-albaștrilor să combine frumos în fața porții apărate de Laurențiu Popescu, iar Risto Radunovic să facă 2-0 cu primul său gol din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu l-a chemat pe Mitriță la națională pentru dubla cu Israel și Kosovo

Deși a marcat un gol și a oferit trei pase decisive în șase meciuri de SuperLiga, Alexandru Mitriță nu l-a convins pe Edi Iordănescu să îl cheme la echipa națională a României pentru meciurile cu Israel și Kosovo. Expertul FANATIK, Dănuț Lupu, a anticipat neconvocarea fotbalistului de la Universitatea Craiova.

„Eu nu cred că îl va chema pe Mitriță la lot. Eu zic că 99.9% îi va chema pe cei care au fost și ultima dată. Fiindcă a reușit să formeze, cât de cât, o liniște acolo și un grup, pe care nu vrea să îl strice. Eu prefer să jucăm prost, dar să câștigăm cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Important este să ajungem la European, pe mine asta mă interesează. Decât să jucăm frumos, spectaculos și să nu batem pe nimeni. Pentru că dacă ajungem la Euro, jucătorii români vor începe să aibă din nou încredere în forțele lor”, a declarat Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.


  • 2,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Farul – FCSB