Sport

Alex Mitriță, „on fire” la Universitatea Craiova. Care e cel mai frumos moment al carierei

Alex Mitriță rămâne modest după startul excelent în tricoul Universității Craiova, însă recunoaște că trage tare să fie în cea mai bună formă la trupa lui Laurențiu Reghecampf.
26.08.2023 | 16:17
Alex Mitrita on fire la Universitatea Craiova Care e cel mai frumos moment al carierei
Alex Mitriță este „on fire” la Universitatea Craiova: „Mă dedic 110%”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță este gata de joc la Universitatea Craiova pentru partida cu Farul Constanța, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Mijlocașul „alb-albaștrilor” își dezvăluie secretele din spatele evoluțiilor spectaculoase din SuperLiga și mărturisește că muncește din greu sub comanda lui Reghecampf.

Alex Mitriță este „on fire” la Universitatea Craiova! Secretul din spatele formei excelente din SuperLiga: „Sunt un tip ambițios, muncitor”

Alex Mitriță traversează o formă excelentă în tricoul „alb-albaștrilor”, iar mijlocașul își pregătește revenirea pe teren cu Farul Constanța. Internaționalul român nu a prins lotul Universității Craiova în etapa trecută cu UTA Arad, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Vedeta Universității Craiova rămâne modest după reușitele în tricoul „juveților” și dezvăluie că performanțele oltenilor sunt colective. Acesta a mărturisit că este trup și suflet pentru formația din Bănie și se implică total la fiecare antrenament sau meci al trupei lui Reghecampf.

„Eu nu consider că sunt doar realizările mele, fiindcă noi, la Știința, suntem o echipă, iar reușitele sunt colective. N-am avut niciodată un secret anume, dar pot spune că sunt un tip ambițios, muncitor și de mic mi-am dorit să ajung la un nivel înalt, care să-mi permită să ajut și echipa și să fiu decisiv în multe momente. 

ADVERTISEMENT

În primul rând, pot spune că am știut să-mi delimitez întotdeauna viața profesională de cea personală. Când e vorba de fotbal, sunt dedicat 110%, fie că vorbim de antrenamente, cantonamente, meciuri sau acțiuni media care țin de imaginea echipei. Mai ales că aici vorbim de Universitatea Craiova, club emblematic al fotbalului românesc”, a spus Alex Mitriță într-un interviu pentru LPF.

Cheia fericirii lui Alex Mitriță: „Am o familie frumoasă și sunt mândru de ea”

Alex Mitriță este fericit și în afara dreptunghiului verde și dezvăluie că tot timpul liber rămas după partide și antrenamente îl dedică familiei lui. FANATIK a prezentat în exclusivitate imagine de la botezul micului Aris din Bănie, unde nașul a fost chiar Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Cât despre viața mea dincolo de dreptunghiul verde, mă simt cel mai fericit soț și tătic a doi copii: Ava și Aris. Tot timpul meu liber îl dedic familiei, fie că stăm acasă și ne distrăm împreună, fie că ieșim în oraș la plimbare, prin parc sau la cinema. Am o familie frumoasă și sunt mândru de ea”, a declarat mijlocașul.

Alex Mitriță nu poate uita primul trofeu cucerit cu Universitatea Craiova, ci anume Cupa României Betano în 2018. Totuși, mijlocașul din Bănie mărturisește că cele mai tari amintiri sunt pe cale să apară în viitor la trupa lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

„Am multe amintiri frumoase din fotbal, dar sunt sigur mai frumoase vor fi cele din viitor în tricoul Universității Craiova. Până în acest moment, unul dintre momentele de top din viața mea a fost în 2018, când am câștigat Cupa României în fața celor de la Hermannstadt.

Am marcat, am adus primul trofeu acasă după mulți ani de așteptare, dar ce s-a întâmplat pe Arena Națională și, mai ales, a doua zi, în centrul Craiovei, rămâne de povestit nepoților. Să-mi mai ziceți și mie o echipă din România care deplasează 25.000 de suporteri la 250 de km distanță pentru un meci de fotbal.

Ne-am simțit ca niște eroi, iar primirea de a doua zi din Cetatea Băniei a fost epică. Toate aceste amintiri vor rămâne pentru totdeauna în inima mea”, a mărturisit Mitriță.

Alex Mitriță, mesaj pentru suporterii Universității Craiova. Ce spune despre partida cu Farul

Alex Mitriță se așteaptă la o misiune dificilă pe terenul celor de la Farul Constanța, însă speră la cele trei puncte puse în joc. Mijlocașul le-a transmis suporterilor că împreună cu colegii săi de la Universitatea Craiova vor da tot ce au mai bun în fiecare meci.

„Cu siguranță nu trebuie să picăm în capcana de a ne gândi la ce am făcut în trecut, prin prisma celor trei victorii la rând. Au fost alte meciuri, alți adversari, dar acum e cu totul și cu totul altceva. Jucăm în deplasare contra campioanei României și, cu siguranță, va fi un meci de care pe care, având în vedere că și noi și ei avem o filosofie de joc bazată pe atac.

Noi trebuie să mergem cu încredere acolo și, dacă vom pune în aplicare ceea ce ne-a transmis Mister, cu siguranță vom veni acasă cu toate punctele puse în joc. Suporterilor noștri le transmit că vom lupta meci de meci pentru ei, să-i facem fericiți. Îi așteptăm duminică seara alături de noi, la Ovidiu, să câștigăm împreună”, a spus Alex Mitriță.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT