News

Alexandru, un dansator român, a murit la doar 31 de ani. Ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână

Alexandru, un dansator român de doar 31 de ani, a murit, duminică, la Londra. Ce probleme avea tânărul și ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână.
30.10.2023 | 11:05
Alexandru un dansator roman a murit la doar 31 de ani Ce sa intamplat in urma cu o saptamana
Alexandru, un dansator de doar 31 de ani, a murit la două zile după aniversare. Ce probleme avea. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru, un tânăr și extrem de talentat dansator român, a murit la vârsta de 31 de ani. În prezent, el locuia Londra. În țară, a făcut parte dintr-o trupă alături de care înregistrase succese importante.

Alexandru, un dansator de doar 31 de ani, a murit la două zile după aniversare. Ce probleme avea

Alexandru Vereb era de origine din Arad. El se stabilise în urmă cu câțiva ani la Londra. Se pare că de ceva timp se confrunta cu probleme de sănătate. În urmă cu doar o săptămână, acesta trecuse printr-o operație la inimă. Ulterior, se pare că au apărut complicații.

ADVERTISEMENT

Alexandru, împreună cu Dorian și Maura Cosma au înființat trupa Doma Art. Vestea morții a fost oferită, pe Facebook, chiar de colegii săi. ”Ca un fulger a venit această veste. Fostul nostru dansator, un prieten și un suflet generos ne-a părăsit mult prea devreme.

Alexandru Vereb vei rămâne mereu în inimile și-n amintirile noastre așa cum îți plăcea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist. Rămas bun suflet drag! Condoleanțe familiei!”, se arată în mesaj.

ADVERTISEMENT

Tragedia care a lovit familia lui Alexandru i-a șocat pe toţi cei care l-au cunoscut. Foarte recent, pe 27 octombrie, tânărul abia îşi aniversase ziua de naștere. Era descris de cei dragi ca fiind optimist, ambițios, talentat şi zâmbitor.

Alexandru a făcut parte și din trupa de dans Nine Teens. ”Un suflet pur, un copil foarte sociabil si prietenos. Rămas bun, frățioare… Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris și Mike David, un fost coleg, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Dansul era viața lui Alexandru

În 2010, când încă era foarte tânăr, Alexandru spunea că dansul este viața lui. Afirma că nu îl oboseşte niciodată: ”Nu mi s-a părut nimic greu, niciodată. Dacă îţi place ceea ce faci şi faci cu pasiune, nu e greu şi nu e obositor”, povestea Alexandru, pentru Adevărul.

Regretatul artist arădean era convins că în viitor va avea parte de succes pe marile scene de profil din întreaga lume, atât în calitate de coregraf, cât şi de dansator. ”Nu vreau să renunţ să dansez. Vreau să fac în paralel şi coregrafie, dar şi dans”, mai spunea Alexandru.

ADVERTISEMENT

În online curg mesajele de condoleanțe după această tragedie. Majoritatea prietenilor spun că nu le vine să creadă că tânărul nu mai este. Iată câteva dintre mesajele postate:

  • Nu pot să cred, inițial nu mi-am dat seama despre cine e vorba. Acum realizez ca e vorba de Alex pe care l-am cunoscut…Nu pot să cred…
  • Nu pot să cred…Drum lin spre cer, suflet drag! Alexandru Vereb
  • Deși drumurile vieții te-au dus pe alte scene, tu niciodată nu ai uitat locul de unde ai plecat. Ultimul tău dans nu trebuia sa fie astă! Drum lin, Alexutz!
ADVERTISEMENT