Life

Lacrimi și durere după moartea lui Matthew Perry. „Nu se va odihni în pace”

Celebrul actor Matthew Perry a lăsat în urma sa lacrimi și durere. Familia și colegii de breaslă îl plâng. Ce mesaje au transmis.
29.10.2023 | 10:53
Lacrimi si durere dupa moartea lui Matthew Perry Nu se va odihni in pace
Cauza morții actorului. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

Moartea actorului Matthew Perry a uimit lumea de la Hollywood. Starul internațional, care s-a stins la o vârstă fragedă, 54 de ani, a lăsat în urma sa regrete profunde și semne de întrebare. Toți cei care l-au cunoscut scriu pe rețelele de socializare o mulțime de mesaje de condoleanțe.

Moartea lui Matthew Perry, învăluită în mister. Mesajele de durere ale apropiaților săi

Actorul Matthew Perry, care s-a remarcat la nivel mondial prin rolul lui Chandler Bing, din sitcomul de succes, ”Friends”, a fost găsit fără suflare, sâmbătă, într-o cadă cu hidromasaj, din locuința sa din Los Angeles. Anchetatorii sosiți la fața locului nu au identificat detalii referitoare la un act criminal, potrivit tabloidului TMZ.

ADVERTISEMENT

Se fac acum cercetări la casa faimosului actor. Un alt lucru care s-a aflat, potrivit aceleiași publicații, este că Matthew Perry a avut o activitate fizică intensă înainte de deces, mai exact ar fi jucat vreme de 2 ore pickleball. Asistentul său ar fi fost cel care a alertat oamenii legii, după ce actorul nu-i mai răspundea la apeluri.

Colegii de breaslă nu mai știu ce să creadă și-și pun multe semne de întrebare. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. Inclusiv cei de la Warner Bross, care au produs seria ”Friends” sunt confuzi, ”devastați” și consideră pierderea lui Matthew Perry un moment sfâșietor.

ADVERTISEMENT

”Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume.

Moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, a transmis Warner Bross, potrivit Los Angeles Times.

ADVERTISEMENT

Actorii din ”Friends” nu-și explică pierderea colegului lor. Maggie Wheeler, cea care i-a fost în rol de iubită lui Matthew Perry, în peliculă, a scris pe Instagram: ”Ce pierdere. Lumea îți va simți lipsa, Mathew Perry. Bucuria pe care ai adus-o atâtora în viața ta prea scurtă va trăi. Mă simt atât de binecuvântată de fiecare moment creativ pe care l-am împărtășit”.

Paget Brewstern, cea care a interpretat-o pe Kathy în sezonul patru din ”Friends”, crede că actorul nu se va putea odihni în pace, fiindcă și în lumea de dincolo va fi ocupat, făcându-i pe ceilalți să râdă, așa cum a făcut și înainte de a muri.

ADVERTISEMENT

”Sunt atât de tristă să aud despre @MatthewPerry. A fost drăguț cu mine în «Friends» și de fiecare dată când l-am văzut în deceniile de după. Vă rog să citiți cartea lui. A fost moștenirea lui care ne ajută. Totuși, nu se va odihni în pace… E deja prea ocupat să-i facă pe toți să râdă, acolo, sus”, a notat și Paget Brewstern pe Instagram.

Mesajul lui Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, după moartea actorului Matthew Perry

Și Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, este îndurerat de moartea celui care i-a fost cândva coleg de școală. ”Șocant și trist”, a scris Justin Trudeau pe Twitter, rememorând clipele când se juca cu Matthew Perry în curtea unității de învățământ.

”Decesul lui Matthew Perry este șocant și trist. Nu voi uita niciodată jocurile de curtea școlii pe care le jucam și știu că oamenii din întreaga lume nu vor uita niciodată bucuria pe care le-ai adus-o. Mulțumesc pentru toate momentele când am râs, Matthew. Ai fost iubit și ne vei lipsi”, a transmis și Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei.

ADVERTISEMENT