Life

Alexandru Zudor, actorul violator, proces din pușcărie cu fosta soție! Femeia vrea să îl lase fără copii

Alexandru Zudor, actorul care a șocat România după ce a violat femei pe stradă, are acum un proces cu fosta sa soție, aceasta cerând custodia totală a copiilor.
08.01.2022 | 10:12
Alexandru Zudor actorul violator proces din puscarie cu fosta sotie Femeia vrea sa il lase fara copii
Alexandru Zudor, actorul violator, proces cu fosta soție! Femeia vrea să îl lase fără copii Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Zudor s-a făcut remarcat în România cu rolurile pe care le-a interpretat în diverse reclame și videoclipuri. Apoi, bărbatul a reușit să îi șocheze pe toți cu comportamentul deviant pe care l-a avut, la sfârșitul anului 2020 el fiind surprins în timp ce amenința femei pe stradă, cu cuțitul, pentru a le viola.

Alexandru Zudor, actorul violator, proces cu fosta soție

Alexandru Zudor a fost acum dat în judecată de fosta lui soție, femeia cerând ca actorul violator să fie decăzut din drepturile părintești. Cei doi au împreună doi copii, iar femeia își dorește să aibă custodia totală pentru a nu mai avea nevoie de semnăturile bărbatului care a îngrozit România.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cum Alexandru Zudor a fost condamnat la șapte ani de închisoare, iar următoarea perioadă și-o va petrece în temniță, fosta lui soție dorește să ia singură deciziile cu privire la viitorul celor doi copii pe care îi au împreună, mai ales că este dificil pentru ea să obțină fiecare semnătură necesară.

Mai exact, fie că este vorba de educația celor doi copii, fie că este vorba de vreo spitalizare neașteptată, fie că vor să plec e într-o vacanță în străinătate, mama copiilor lui Alexandru Zudor ar avea nevoie de acordul expres al acestuia. Acord pentru care, evident, trebuie să meargă în vizită, la închisoare, însoțită de notar, pentru a-l obține.

ADVERTISEMENT

Rezolvarea problemei este însă pe cale judecătorească, lucru pe care fosta soție a actorului l-a și solicitat, ea cerând să aibă custodia totală a celor doi copii pe care îi are cu Alexandru Zudor.

Cum poate obține custodia exclusivă soția lui Alexandru Zudor

După ce, în trecut, s-au mai judecat și pentru pensia alimentară pe care Alexandru Zudor ar fi datorat-o copiilor, femeia renunțând la proces după ce, într-un final, s-au înțeles asupra sumei, acum cei doi se vor duce în fața magistraților pentur ca ea să dețină dreptul de a hotărî singură în ceea ce privește viitorul copiilor.

ADVERTISEMENT

Judecătorii, conform Wowbiz, vor fi puși în fața unei decizii cu privire la decăderea acestuia din drepturile părintești, o procedură care însă, în România, este destul de greoaie și este aplicată doar în cazuri speciale.

Cu toate acestea, având în vedere situația specială în care se află Alexandru Zudor, femeia poate invoca imposibilitatea de a obține, în timp util, acordurile exprese de care are nevoie pentru creșterea copiilor.

ADVERTISEMENT

Alexandru Zudor a violat o femeie și a încercat să abuzeze alte două

La sfârșitul anului 2020, între 1 noiembrie și 15 decembrie, Alexandru Zudor a început să atace femei, pe stradă, în sectorul 4 și 5 al Capitalei, și sub amenințarea cu o armă albă, încerca să le violeze. Ancheta, care a ținut, în urma reclamațiilor făcute de victime, în jur de două luni, l-a indicat pe actor ca fiind făptuitorul abuzurilor.

După ce a avut două asemenea tentative și o reușită, actorul a fost prins de polițiști, iar magistrații l-au condamnat pentru viol și tentativă de viol la șapte ani de închisoare, precum și interzicerea unor drepturi.

Mai mult, judecătorii i-au interzis ca, după executarea pedepsei, să se apropie la mai puţin de 100 de metri de victime, pentru o perioadă de 5 ani. În plus, Alexandru Zudor va fi nevoit să plătească 60.000 de lei victimei violului, ca daune materiale.

ADVERTISEMENT