Life

Alexia Eram a vorbit despre banii pe care i-a câștigat singură. “Sunt o fire cheltuitoare”

Fiica cunoscutei prezentatoare TV a dezvăluit ce ar face dacă ar primi un milion de euro. Aceasta a recunoscut că adoră să dea banii pe tot felul de lucruri, dar a învățat să facă și economii.
17.10.2021 | 17:32
Alexia Eram a vorbit despre banii pe care ia castigat singura Sunt o fire cheltuitoare
Alexia Eram a vorbit despre banii pe care i-a câștigat singură. "Sunt o fire cheltuitoare". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram recunoaște că nu se uită la bani atunci când își dorește ceva, dar a învățat că mereu este bine să aibă și economii. Fiica Andreei Esca a colaborat cu mai multe branduri celebre, a făcut diferite campanii și a strâns o sumă frumușică de bani.

Aceasta a decis să-i investească într-un apartament în care locuiește.

În podcastul realizat de Radu Țibulcă a primit o întrebare neașteptată. Ce ar face dacă ar avea un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram a vorbit despre banii pe care i-a câștigat singură. “Sunt o fire cheltuitoare”

Alexia Eram a fost cât se poate de sinceră și a vorbit despre banii pe care îi are la dispoziție. Acesta a recunoscut că niciodată nu a avut greutăți financiare și mereu și-a permis să facă tot ceea ce și-a dorit.

Fiica Andreei Esca a fost invitata lui Radu Țibulcă și a primit o întrebare la care nu se aștepta. Acesta a fost curios să afle ce ar face tânăra dacă ar primi un milion de euro. Alexia Eram a făcut imediat calculele. fără să stea prea mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT

“În primul rând, o mare parte din bani nu i-aș cheltui, și i-aș pune deoparte. Să zicem 500.000 de euro i-aș pune deoparte.

Iar cu ceilalți 500.000, o parte aș ajuta case de copii, eu întotdeauna de Crăciun fac pachete și le duc copiilor, am fost în orașe cu copii săraci și chiar aș vrea să îi ajut dacă aș putea.

ADVERTISEMENT

Aș da o parte de bani acolo. Aș da spitalelor, în refacerea blocurilor din București, să fie uniform, să aibă o culoare frumoasă. Nu neapărat că mă deranjează, dar nu sunt niciodată renovate, sunt urâte, da.

Să recondiționăm și casele superbe pe care le avem în țara noastră, să nu le dărâmăm. Cu restul de bani aș pleca în vacanță, aș călători în cât mai multe țări”, a spus Alexia în podcastul realizat de Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT

“Am învățat să economisesc”

De-a lungul timpului, tânăra a colaborat cu mai multe branduri celebre sau a făcut diferite campanii. A strâns o sumă frumușică de bani și și-a cumpărat un apartament. Alexia Eram a recunoscut că este o fire cheltuitoare, dar a învățat de la tatăl ei o lecție. Mereu să economisească și i-a urmat sfatul.

“Eu sunt pe principiul că muncești pentru a avea niște bani, și banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt.

Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permită să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a mai spus fiica cunoscutei prezentatoare.

ADVERTISEMENT