Life

Alexia Eram, criticată dur pe Instagram. Ipostaza controversată în care s-a pozat: „Vai de capul tău”

Alexia Eram a fost criticată dur pe Instagram. Fiica Andreei Esca s-a fotografiat într-o ipostază care nu a fost tocmai pe placul internauților.
21.06.2021 | 12:29
Alexia Eram criticata dur pe Instagram Ipostaza controversata in care sa pozat Vai de capul tau
Alexia Eram, criticată dur pe Instagram. Ipostaza controversată în care s-a pozat. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a primit zeci de comentarii acide pe Instagram după ce a publicat trei fotografii îmbrăcată într-un trening portocaliu. Imaginile au fost surprinse însă de la spate, motiv pentru care internauții au atacat-o imediat.

Tânăra de 20 de ani a pus și un emoticon cu o piersică în dreptul postării, În timp ce unii au apreciat imaginile postate, alții au criticat-o pentru felul în care a ales să se pozeze.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram, criticată dur pe Instagram. Ipostaza controversată în care s-a pozat: „Vai de capul tău”

Alexia Eram are sute de mii de urmăritori pe Instagram și o comunitate numeroasă de fani. Una dintre postările recente ale fiicei Andreei Esca i-a enervat pe internauți, care au criticat-o dur.

Iubita lui Mario Fresh a îmbrăcat un trening portocaliu și s-a lăsat fotografiată de la spate, însă poziția pe care a adoptat-o a atras multe comentarii negative.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost acuzată de fani că poziția în care a ales să se pozeze este una indecentă și că nu i se potrivește deloc.

„Fotografia asta nu te flatează; Ne arăți fundul?”, „Penibil”, „Nu te prinde poza asta”, „Arătați-vă…că altceva nu știți”,  „Vai de capul tău.”

ADVERTISEMENT

„Ce poziție e asta? A luat-o lumea razna de tot. Am uitat să fim decenți”, „Consultă Codul Bunelor Maniere. Non-conformismul se referă la alt gen de subtilități. Homo sapiens-sapiens este și rațional, și înțelept. Preia modelul lui!”, au fost câteva dintre comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Unii dintre urmăritori au acuzat-o că încearcă să o copieze pe Andra Volos sau pe Kylie Jenner, sora celebrei Kim Kardashian. 

ADVERTISEMENT

Au fost și comentarii pozitive în egală măsură. Fanii au apreciat-o pentru aspectul fizic și pentru ținuta inedită pe care a ales să o poarte.

Alexia Eram nu a șters postarea și nici comentariile negative, deloc puține la număr. Tânăra a ales să ignore astfel de mesaje din partea haterilor.

Alexia Eram, pe mâna medicului estetician

Alexia Eram a apelat la ajutorul medicului estetician pentru niște proceduri non-invazive care să o ajute să aibă silueta perfectă.

Fiica Andreei Esca și-a remodelat corpul cu una dintre noile tehnologii apărute pe piață și le recomandă altor fete să facă la fel dacă au probleme cu celulita.

Alexia Eram nu este străină de saloanele de înfrumusețare și apelează adesea la diverse proceduri pentru a-și păstra fizicul.

ADVERTISEMENT