Life

Andreea Esca și-a testat cei doi copii, din nou, de coronavirus. Ce se întâmplă în familia vedetei Pro TV

19.08.2020 | 09:56
Andreea Esca sia testat cei doi copii din nou de coronavirus Ce se intampla in familia vedetei Pro TV
Andreea Esca și-a testat din nou copiii de coronavirus
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a fost din nou prezentă pe holurile unui spital, însă de această dată este vorba de o clinică privată, unde vedeta a fost însoțită de cei doi copii, Alexia Eram și Aris Melkior Eram.

Tinerii au fost testați de coronavirus, însă li s-a făcut și o serie de alte analize. Vedeta Pro TV a asistat la întregul proces din afara sălii de consultație.

ADVERTISEMENT

Știrista și-a dus copiii la doctor ori pentru analize anuale, ori pentru că teama de noul coronavirus încă există, mai ales că soțul ei a fost grav afectat de virusul ucigaș COVID-19.

Andreea Esca și-a testat copiii de coronavirus

Vedeta a făcut o vizită fulger la o clinică privată din Capitală, unde și-a așteptat cei doi copii pe care i-a așteptat cu sufletul la gură, după ce și-au făcut din nou testul de COVID-19, dar și alte analize de sânge, scrie cancan.ro. Știrista poate se pregătește să plece într-un concediu în afara țării, poate chiar în Franța, pentru a-și vizita socrii, ori frica de coronavirus a pus stăpânire pe familia Esca-Eram și se testează regulat pentru a nu-l pune în pericol pe Alexander Eram.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut nici o lună de când prezentatoarea Pro TV a fost infectată de coronavirus împreună cu fiul ei, Aris, și soțul, Alexander Eram. Toți trei au fost internați în spital, însă cel care a ajuns la Terapie Intensivă a fost Alexander Eram, care a fost chiar și intubat și i s-a făcut transfuzie de plasmă pentru a supraviețui. Atunci, vedeta a trecut prin clipe de groază, trăind cu frica zilnic că își poate pierde soțul în acea luptă grea.

Din fericire, starea lui Alexader Eram a devenit mai bună, iar acum sunt toți acasă. Andreea Esca a postat câteva imagini peInstagram din vacanțele pe care le face în prezent, iar într-una din imagini apărea chiar și soțul vedetei, care era vizibil slăbit. Alexander Eram a slăbit peste 7 kilograme în procesul bolii, după cum știrista declara.

ADVERTISEMENT

Singura care nu a fost afectată de coronavirus în urmă cu o lună a fost Alexia Eram, care nu și-a văzut foarte des părinții în acea perioadă, deoarece locuiește într-un apartament singură împreună cu Mario Fresh, iubitul ei.

După ce familia ei s-a pus pe picioare, Andreea Esca a oferit un interviu la Pro Tv, stația unde lucrează de peste 20 de ani. „ Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată. Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”, a declarat, în urmă cu o lună, Andreea Esc.

ADVERTISEMENT