Alibec era „bad boy” și la 18 ani! Denis a fost la un pas de bătaie pe teren cu un coechipier de la Farul când era doar un debutant. VIDEO

SPECIAL FANATIK
Ionut Neamţu    Andrei Șchiopu   
în Casa Pariurilor Liga 1
30/12/2019, 17:38
Alibec era „bad boy” și la 18 ani! Denis a fost la un pas de bătaie pe teren cu un coechipier de la Farul când era doar un debutant. VIDEO SPECIAL FANATIK
Denis Alibec. Sursă foto: prosport.ro

Denis Alibec este unul dintre cei mai controversați atacanți români din istorie, iar atitudinea sa a oferit mereu subiecte de discuție. Fiind un rebel adevărat, Denis a ieșit în evidență de-a lungul anilor prin extravaganța sa, dar și prin talentul incontestabil pe care îl are la fotbal.

Chiar și la 18 ani, când era doar un puști, Alibec avea o atitudine aparte și a fost la un pas de bătaie cu un coleg de la Farul Contanța într-un meci cu Dinamo (1-4) din sezonul 2008-2009.

Denis Alibec, la un pas de bătaie cu un coechipier de la Farul, deși avea doar 18 ani

Denis Alibec a debutat în fotbalul profesionist la Farul Constanța în sezonul 2008-2009 și a avut nevoie de doar 18 meciuri, în care a marcat două goluri, pentru ca Internazionale Milano să-l transfere pentru 500.000 de euro.

Atitudinea sa de „bad boy” era în dezvoltare încă de atunci, iar în partida jucată de Farul Constanța pe teren propriu cu Dinamo a fost la un pas de bătaie cu Dejan Rușmir, un veteran al echipei. În minutul 78 al meciului, Alibec a ratat o ocazie mare, la care Emilian Dolha a avut o paradă spectaculoasă.

În minutul 90, Denis a recuperat o minge de la Lucian Goian și a tras în plasa laterală, moment în care Dejan Rușmir s-a enervat și s-a dus către el să-l bată, dar incidentul a fost oprit de arbitru care se afla exact lângă ei. (incidentul se găsește la minutul 2:01 din filmuleț).

Până la finalul meciului Denis Alibec a mai ratat o ocazie importantă, iar Farul Constanța a pierdut meciul cu 4-1.

  • 28 de ani a împlinit Denis Alibec pe 5 ianuarie

„Când am ajuns la Inter mi s-a urcat la cap!”

Denis Alibec a vorbit despre momentul în care a ajuns la Inter Milano și a recunoscut că nu a fost tocmai cel mai profesionist fotbalist, motiv pentru care nu a rămas în echipa „nerazzurrilor”: „Am jucat la cluburi mai mari ca Astra, dar aici am reușit să mă impun și să-mi ajut echipa să fie cât mai sus.

Înainte am fost neastâmpărat, dar acum sunt ok, cu capul pe umeri și s-a văzut asta în ultimul timp. Mai mult am învățat acum. Atunci nu-mi imaginam unde sunt și cum ar trebui să fiu, dar pe parcurs am realizat că am pierdut foarte mult.

Când am ajuns acolo am jucat, dar când am ajuns la echipa mare probabil mi s-a urcat la cap și nu am mai realizat nimic. Regret foarte mult că nu am reușit să rămân acolo și să demonstrez ce puteam”.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com
Închide ×