Sport

Ilie Dumitrescu, lăsat mască după ce Krasniqi l-a îmbrâncit pe Bogdan Lobonț: ”Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius acum!”

Gestul lui Krasniqi fata de antrenorul echipei, Bogdan Lobonț, a fost comentat de Ilie Dumitrescu. Acesta consideră că atitudinea jucătorului este total nepotrivită
25.04.2024 | 15:22
Ilie Dumitrescu lasat masca dupa ce Krasniqi la imbrancit pe Bogdan Lobont Nu toti sunt Mbappe sau Vinicius acum
Ilie Dumitrescu a vorbit despre gestul kosovarului de la momentul schimbării. Acesta e de părere că Lobonț nu are autoritate în vestiar
ADVERTISEMENT

Rapid își continuă seria de meciuri fără victorie. Giuleștenii au pierdut cu 1-3 în deplasarea de la Ovidiu împotriva celor de la Farul, iar șansele ca Rapid să prindă cupele europene sunt din ce în ce mai mici. Ilie Dumitrescu a vorbit despre Bogdan Lobonț, antrenorul echipei.

Ilie Dumitrescu, șocat de gestul lui Krasniqi!

Lobonț a fost numit interimar la Rapid după ce conducerea clubului a luat decizia de a se despărți de Cristiano Bergodi. Fostul portar al naționalei a debutat bine pe banca giuleștenilor. La primul meci cu Lobonț tehnician, Rapidul a obținut un egal împotriva FCSB-ului, 2-2.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a remarcat faptul că Bogdan Lobonț nu ar avea autoritate în vestiarul giuleștenilor. Fostul atacant al Stelei a observat un episod tensionat între antrenor și Krasniqi în momentul în care kosovarul a fost înlocuit. Tehnicianul a vrut să-și consoleze jucătorul, însă acesta l-a împins subtil și a plecat nervos către banca de rezerve. Ilie Dumitrescu a precizat că acest gest scoate în evidență faptul că Bogdan Lobonț nu ar avea suficientă autoritate în fața jucătorilor.

„Eu îmi pun altă întrebare. Avem foarte multe imagini când era Bergodi pe bancă. I-a făcut așa lui Bergodi? Și a fost schimbat de multe ori la pauză sau în minutul 60. Nu a făcut niciun gest. De ce face gestul ăsta? Poți să ai o discuție cu antrenorul a doua zi, în seara aia, dar să nu faci asta. Și pe bancă a continuat să facă”, a spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Analistul a făcut o comparație cu Vinicius, atacantul celor de la Real Madrid, care a avut o reacție similară după ce a fost schimbat de Carlo Ancelotti în meciul cu Barcelona.

„L-am văzut pe Vinicius că era supărat că l-a scos în ultimele minute cu Barcelona. Pe Vinicius l-a schimbat pentru că după ce a făcut un sprint s-a pus într-o poziție mai așa și a vrut să îl menajeze. Stai, că nu toți sunt Mbappe sau Vinicius acum!”

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit despre viitorul lui Bogdan Lobonț la Rapid

În final, Ilie Dumitrescu a transmis că este de părere că Bogdan Lobonț nu va continua mult timp pe banca Rapidului, însă va rămâne în stafful echipei ca antrenor de portari.

„Dacă luăm doar asta de la Vinicius, nu este ok. Cum o să se simtă Lobonț? Va mai lucra cu el. O să rămână ca antrenor de portari. De-aia a spus la final că nu își joacă nicio șansă. El va rămâne în vestiar. Așa îl tratezi? Așa îi faci?”, a explicat Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Seria neagră a Rapidului continuă. Giuleștenii sunt pe penultima poziție în playoff-ul Superligii, iar fanii echipei sunt din ce în ce mai pesimiști cu privire la șansele echipei de a prinde un loc care garantează prezența în preliminariile Conference League. Echipa antrenată de Bogdan Lobonț are 29 de puncte. În etapa următoare, Rapidul joacă împotriva Craiovei pe teren propriu.

De cealaltă parte, Farul Constanța trece printr-o perioadă foarte bună. Băieții lui Gică Hagi au ajuns la 3 victorii consecutive și au urcat pe locul 2 în playoff, cu 35 de puncte. Echipa din Ovidiu este favorită pentru calificarea în cupele europene. Farul va juca în deplasare în etapa viitoare, împotriva liderului FCSB.

ADVERTISEMENT